Новини

«ХІТ» ВИРУШИВ У ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ НА МАТЧ ПРОТИ «СОКОЛА»

«ХІТ» цього тижня готувався до матчу 5-го туру чемпіонату проти «Сокола», і в п’ятницю, 1 жовтня рано вранці вирушив до Хмельницького. Там наша команда проведе передматчеве тренування, а сама гра пройде у суботу, 2 жовтня о 12:00.

На початку тижня у розташування «ХІТа» повернулася п’ятірка гравців, яка представляла наш клуб в збірній України – Сергій Журба, Євген Сірий, Ярослав Лебідь, Олександр Педяш та Ігор Чернявський. Вони приєдналися до партнерів і готувалися до гостьової гри проти «Сокола» за планом, який склав наш тренерський штаб.

Нагадаємо, що в турнірній таблиці «ХІТ» наразі лідирує разом із «Ураганом» – у обох колективів по 8 набраних очок. Хмельницька команда на восьмій позиції з одним балом і грою в запасі. «Сокіл» стартував у Екстра-лізі з поразки «Продексіму» 0:4, потім була сенсаційна нічия вдома із «Ураганом» 4:4, далі гостьова поразка від «Віва Кап» 2:4, а четвертий тур соколи пропустили.

Якщо згадувати минулий сезон, то «ХІТ» двічі переграв «Сокіл» в регулярному чемпіонаті. У 5-му турі на виїзді столичні розгромили опонентів 8:2, а у 14-му турі в Києві була суха перемога 3:0. У чемпіонаті 2020/2021 хлопці Романа Ковальчика посіли дев’яте місце та не змогли пробитися у плей-офф.

Матч 5-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022 «Сокіл» – «ХІТ» пройде у Хмельницькому в суботу, 2 жовтня. Стартовий свисток – о 12:00. Дивіться пряму трансляцію цієї гри на нашому сайті і вболіваємо разом за підопічних Тараса Шпички та Олега Лук’яненка!

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика