Новини

ВЛАД НІЖНИК: «БАЖАННЯ – ПРОГРЕСУВАТИ ТА ПЕРЕМАГАТИ В КОЖНОМУ МАТЧІ»

Новачок ФК «ХІТ» Владислав Ніжник вчора відсвяткував свій День народження, а сьогодні ми публікуємо інтервʼю з тепер вже 23-річним гравцем нашої команди, в якому Влад розповів про те, як потрапив у «ХІТ», чого хоче досягти, та як взагалі прийшов у футзал:

Л.Г. – Владислав, вітаємо із Днем народження, і вітаємо тебе у «ХІТі»! З яким настроєм прийшов у наш клуб? 

В.Н. – В першу чергу дякую за привітання. Настрій бойовий, бажання – тільки рухатися вперед, прогресувати, і перемагати в кожному матчі. 

Л.Г. – Традиційне питання – як у тебе виник варіант з «ХІТом»?

В.Н. – Після матчу в Кубку України, коли ще за «Атлетик Футзал» грав, це був матч-відповідь тут у Києві, підійшов президент клубу «ХІТ» Володимир Анатолійович Котляр. Ми поговорили і він сказав, що влітку буде можливість перейти в команду, мені зателефонують і запропонують такий варіант. І дотримався свого слова – мені після сезону спочатку зателефонував головний тренер Олег Дмитрович, ми з ним обговорили різні нюанси. І далі я вже розмовляв знову з президентом про різні деталі переходу в команду та переїзду до Києва.

Л.Г. – Чим приваблював «ХІТ»? Лігою чемпіонів? Потужним складом? Амбітними цілями?

В.Н. – Всім! Я думаю, що «ХІТ» найсильніша команда останніх трьох сезонів, а результати двох крайніх сезонів тому є доказом. Хочу себе якнайкраще проявити тут, а далі все від мене буде залежати.

Л.Г. – Ти згадав кубкові матчі «Атлетика» проти «ХІТа». Як взагалі можна оцінити ваш тодішній виступ проти фаворитів?

В.Н. – Ми були командою Першою ліги, звісно рівень команд Екстра-ліги вищий. Ми налаштовувалися дати бій чемпіонам. Першу гру зіграли непогано, навіть вигравали, але в кінці пропустили. Прикро було, але самі винні, хоча «ХІТ» дуже тиснув в кінці. А у Києві повністю провальна гра вийшла, пропустили швидкий гол і потім розвалилися. 


Л.Г. – Ти починав займатися великим футболом. Як потрапив у футзал?

В.Н. – У великий футбол я з шести років почав грати. У Дніпрі у школі ДЮСШ-2. Потім мене запросили у Академію ФК «Дніпро» – я там біля пʼяти років грав. І десь чотири роки тому мене запросив тренер футзальної команди AM Estate Станіслав Подольський, мій дитячий тренер. А головним тоді був Олександр Косенко, доречі. І мені сподобався футзал своїми швидкостями, швидким прийняттям рішень. Темп зовсім інший. У великому футболі більше простору, можна з мʼячем повозитися, а у футзалі – одна, дві секунди і тебе вже накривають. 

Л.Г. – Ти тренуєшся в з «ХІТом» вже протягом серпня, як себе почуваєш?

В.Н. – Усі збори нелегкі. У всіх команд різні програми підготовки, але вони всі нелегкі. Всюди потрібно віддаватися на всі сто, а інакше ніяк. Це для нас важливо – потрібно бути в тонусі та добре підготуватися до початку сезону.

Спілкувався – Лев Галушко, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика