Новини

22 ТУР. «ХІТ» – «SKYUP FUTSAL»: ДЕРБІ У СУБОТУ!

Цього тижня «ХІТ» готується до матчу 22-го туру, в якому прийме на домашньому паркеті іншу столичну команду «SkyUp Futsal».

Поєдинок пройде у суботу, 17 лютого, у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ», а стартовий свисток запланований на 13:00 (якщо не буде повітряної тривоги).

Нинішнього сезону команди вже зустрічалися між собою. Було це на початку чемпіонату 23/24 , а саме у вересні, коли в межах 4-го туру наша команда переграла авіаторів з рахунком 5:1. У наших двічі тоді забив Ігор Чернявський, і по голу додали Даниіл Абакшин, Євгеній Жук, Володимир Поночовний та Андрій Мельник; у гостей єдиний мʼяч забив Микита Тищенко. А ось зустріч другого кола (13 тур), яка була запланована на 2 грудня минулого року, все ще позначена як «перенесена» через участь «ХІТа» в Елітному раунді Ліги чемпіонів. Її команди планують зіграти в один з найближчих резервних днів.

Щодо турнірної ситуації, то «ХІТ» продовжує посідати другу сходинку, маючи 43 очки. «SkyUp» наразі на шостій позиції, набравши 25 залікових балів. Відзначимо, що наші опоненти мають непогану форму – у крайніх шести матчах авіатори здобули пʼять перемог – одну у Кубку України та чотири в Екстра-лізі. Враховуючи це, з нетерпінням чекаємо чергове столичне дербі, де у кожної команди буде особлива мотивація. Не забуваємо, що «SkyUp Futsal» очолює екс-тренер «ХІТа» Тарас Шпичка, а у складі команди багато гравців, які перебували у системі нашого клубу. Це додає неповторну родзинку в анонс цього протистояння. До зустрічі, у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ»!

Чемпіонат України з футзалу 2023/2024.
VBET Екстра-ліга. Регулярний чемпіонат, 22 тур (третє коло)
Київ, СК “ЦСК ЗСУ”, 17.02.24; 13-00

“ХІТ” (Київ) – “SkyUp Futsal” (Київ)

Яндекс.Метрика