Новини

«ХІТ» – «ЕНЕРГІЯ»: ГРАЄМО У НЕДІЛЮ

Після вдалого виїзду в Рівне, де «ХІТ» здобув дві перемоги над «Кардиналом», наша команда цього тижня готується до матчу 17-го туру, в якому прийме в Києві львівську «Енергію».

Поєдинок пройде у неділю, 14 січня, у спорткомплексі ЦСК ЗСУ, а стартовий свисток запланований на 13:00 (якщо не буде повітряної тривоги).

Нинішнього сезону команди вже зустрічалися між собою. Було це 22 листопада у Львові, якраз перед тим, як «ХІТ» вирушив на матчі Елітного раунду Ліги чемпіонів. Львівський матч склався для наших вдало – столичні розбили львівʼян з рахунком 6:2 (Михайло Зварич, Андрій Мельник-а.г. — Даниіл Абакшин-2, Олександр Педяш-2, Ігор Чернявський, Олександр Сухов).

Наразі «ХІТ» на другій позиції в турнірній таблиці Екстра-ліги (33 очки), переслідуючи «Ураган» (37 очок). «Енергія» ділить 4/5 місця із «Соколом» (по 23 очки).

Звісно, пригадуємо неймовірну півфінальну серію плей-офф наприкінці минулого сезону 2022/2023, яка розтягнулася на пʼять матчів, і завершилася перемогою «ХІТа» 3:2 (4-3, 2-3, 4-4/7:6пен./, 3-7, 7-2).

Немає сумнівів, що чергова зустріч претендентів на найвищі місця українського футзалу знову буде безкомпромісною та принциповою. Трансляцію поєдинку 17 туру «ХІТ» – «Енергія» дивіться у неділю на сайті ФК ХІТ та YouTube-каналі АФУ.

Вболіваємо за столичних разом!

Яндекс.Метрика