Новини

СЕРГІЙ ЖУРБА: «ГРУ СУПЕРНИКІВ З “ЛЮБАВИ” ПОЧИНАЛИ ПЕРЕГЛЯДАТИ ЩЕ У КИЄВІ»

Капітан ФК “ХІТ” Сергій Журба поділився з прес-службою нашого клубу своїми думками перед стартом у Елітному раунді Ліги Чемпіонів 23/24 проти польського чемпіона “Констракт Любава”: 

– Сергій, що буде найголовнішим у стартовій грі на турнірі? 

Найважливішим сьогодні буде ігрова дисципліна. “Любава” дуже непогано грає на стандартах, плюс в них є виконавці, які якісно грають “один-в-один”. І від того, як ми дисципліновано зіграємо у захисті, і буде залежати результат стартової зустрічі.  

– Бачимо, що суперників розбирали дуже ретельно? 

Гру наших перших суперників з команди “Любава” ми починали переглядати ще у Києві. Тому що починаємо міні-турнір з них, і всі розуміють важливість стартової зустрічі. “Олміссум” нам знайомий по Основному раунду, але деякі моменти за участю хорватів теж передивлялися. А “Пальму” більш детально будемо розбирати вже тут, коли вони зіграють два матчі цього етапу, і у нас буде достатньо свіжої інформації. Тож, максимально прискіпливо намагалися розбирати гру “Любави”. 

– Довга дорога на Майорку не завадила нашому настрою? 

Незважаючи на довгу дорогу, маршрут був обраний ідеальний, так скажимо. Потяг, електичка, метро, літак. Все чітко. Тому долетіли швидко, нормально. Настрій у команди бойовий, як в принципі і на попередньому етапі. Завдання ті ж самі – максимальний результат у кожній грі. А інших варіантів і не повинно бути в нашому клубі.  

Записав – Лев Галушко 

Яндекс.Метрика