Новини

ОЛЕГ ЛУК’ЯНЕНКО: «ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ГРАВЦІ ЗМОЖУТЬ ПОКАЗАТИ НАШ УКРАЇНСЬКИЙ ХАРАКТЕР»

Головний тренер ФК “ХІТ” Олег Лук’яненко напередодні старту нашої команди в Елітному раунді Ліги Чемпіонів 23/24 поділився своїми враженнями та очікуваннями від матчів найсильнішого клубного турніру Європи:  

– Олег Дмитрович, як пройшла поїздка на Майорку? Знаю, що діставалися до місця призначення майже дві доби… 

Так, виїхали ми з Києва у неділю 26 листопада, а приїхали у Пальму 28 числа десь біля першої години ночі за місцевим часом. Тож, дорога була не з легких, адже ми діставалися на місце чотирма різними видами транспорту. 

– Який настрій у хлопців? Розуміємо, що всі рвуться в бій…  

Настрій у хлопців бойовий, а інакше і бути не може. Ми готові відстоювати честь нашого клубу та честь України на міжнародній арені. У футзалі не буває дрібниць, все важливо. Повинна бути концентрація у кожному епізоді, важливо не програти силову боротьбу. Налаштовуємо гравців, щоб не було недооцінки суперника. Розбираємо та аналізуємо всі аспекти, які є у футзалі – стандартні положення, підбирання м’яча як в захисті так і в нападі, й інші елементи гри.  

Хочу відзначити, що на майданчику важливий кожен елемент гри, але найважливіше – це характер, бійцівські якості та виконання установки на конкретний поєдинок.  

– Виходячи з цього – завдання для команди максимальні? 

Президент клубу Володимир Анатолійович Котляр поставив нам завдання вийти у “Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів. Я вважаю, що на майданчику всі рівні, тож шанси у всіх рівні. Хоча у нас у групі є чинний переможець чемпіонської ліги “Пальма Футзал”, чемпіон Польщі та віце-чемпіон Хорватії, з яким ми вже грали в Основному раунді. Буде цікаво і хлопці вже в очікуванні цих матчів. Я впевнений, що наші гравці зможуть показати наш український характер і достойно виступити на цьому футзальному форумі, а також виконати поставлене завдання.  

Записав – Лев Галушко 

Яндекс.Метрика