Новини

“ХІТ” – “SKYUP FUTSAL”: ГОТУЄМОСЯ ДО ПЕРШОГО СТОЛИЧНОГО ДЕРБІ В СЕЗОНІ

Після міжнародної паузи на матчі збірних перемикаємо увагу на чемпіонат України! У суботу стартує 4-й тур VBET Екстра-ліги 23/24, а “ХІТ” свій матч проведе у неділю, 24 вересня. Це буде перше столичне дербі цього сезону, адже ми приймаємо іншу команду з Києва – “SkyUp Futsal”!

Авіатори – новачки Екстра-ліги, які непогано стартували в дебютному сезоні – в активі чотири очки в трьох поєдинках (перемога над “in.IT” 4-1, нічия із “Соколом” 2-2 та поразка від “Урагана” 0-5). Для них гра проти нашої команди буде дуже принциповою, адже у цьому клубі зібрані люди, для яких “ХІТ” не порожній звук. Починаючи від Тараса Шпички та Нікіти Тмєнова, а далі – Євген Смоловик, Юрій Щериця, Ігор Салтанов, Микола Кібиш, Єгор Сипливець та голкіпер Максим Бабенко (останні два хлопці грали за молодіжну команду “ХІТ-2”).

Що стосується нашої команди, то в минулому турі “ХІТ” втратив очки, зігравши у Хмельницькому внічию 2:2 із “Соколом”. Не зважаючи на це, наші залишилися лідерами турнірної таблиці після трьох турів, маючи в активі 7 набраних балів.

Відзначимо, що напередодні ввечері з Угорщини повернулися наші збірники, які представляи ХІТ у національній команді в матчах проти Бельгії та Польщі – Ігор Чернявський, Євгеній Жук, Олександр Педяш, Андрій Мальник, Даниіл Абакшин та Олександр Сухов.

На жаль гра “ХІТ” – “SkyUp Futsal”” у спорткомплексі ЦСК ЗСУ за регламентом пройде без вболівальників, тому дивіться пряму трансляцію цього поєдинку на Ютуб-каналі АФУ. Стартовий свисток у неділю, 24 вересня, запланований на 13:00.

Чемпіонат України з футзалу 2023/2024.
VBET Екстра-ліга. Регулярний чемпіонат, 4тур

СБ, 23.09.23
13-00 Кардинал-Рівне – Сокіл
13-00 Енергія – Рятувальник
14:00 Aurora-Clust – МСК Харків

НД, 24.09.23
13-00 ХІТ – SkyUp Futsal
15-00 Ураган – in.IT

Прес-служба ФК ХІТ

Яндекс.Метрика