Новини

ДАНИІЛ АБАКШИН ТА АНДРІЙ МЕЛЬНИК – НОВАЧКИ ФК «ХІТ» СЕЗОНУ 23/24!

Раді повідомити вболівальникам ФК «ХІТ», що у це літнє міжсезоння до нашого клубу приєдналися універсали збірної України з футзалу Даниіл Абакшин та Андрій Мельник

Абакшин-молодший (у футзальній спільноті дуже відомий і його батько, який був віце-президентом “Єнакієвця”) п’ять останніх сезонів провів у івано-франківському «Урагані», де був на провідних ролях команди та постійно входив у список найкращих гравців Екстра-ліги за системою «гол + пас». До того ж, він гравець основи збірної України з футзалу, учасник Чемпіонату Європи та Чемпіонату Світу серед студентів. Даниілу 25 років (дата народження – 22.12.1997), його зріст 190 см.; а вага 75 кг.

***

Андрій Мельник останній сезон Екстра-ліги яскраво провів у команді «CLUST», у 2022 році дебютував за збірну України, зіграв на Чемпіонаті Європи, а раніше здобув срібло Чемпіонату Світу серед студентів (як і Даниіл Абакшин). В сезоні 2022/2023 Мельник провів 11 голів за «CLUST», та був одним з беззаперечних лідерів своєї команди. Андрію 23 роки (дата народження – 10.05.2000), його зріст 188 см.; а вага 80 кг.

Вітаємо наших новачків у клубі, із сподіванням, що хлопці разом з командою здобудуть багато трофеїв, а окрім цього допоможуть «ХІТу» у футзальній Лізі Чемпіонів UEFA 23/24!

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика