Новини

У СУБОТУ СТАРТУЄМО У ПЛЕЙ-ОФФ ЕКСТРА-ЛІГИ

Цього тижня «ХІТ» цілеспрямовано готується до старту у плей-офф VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023. Найближчої суботи, 15 квітня, наша команда розпочинає чвертьфінальну серію проти хмельницького «Сокола». Перша гра відбудеться у Хмельницькому, а запланований старт гри – 12:00. Матч-відповідь пройде у суботу, 22 квітня, у Києві. Чвертьфінальна серія плей-офф триватиме до двох перемог, тож якщо рахунок у серії після двох поєдинків буде 1-1, то вирішальна гра пройде знову у Києві.

Нагадаємо, що у нинішньому сезоні «ХІТ» і «Сокіл» двічі зустрічалися у регулярному чемпіонаті, і двічі перемагала наша команда – 5:0 у Хмельницькому (Педяш-2; Чернявський; Поночовний, Журба) і 5:1 у Києві (Чернявський-2; Жук-2; Подлюк – Абзалов). Але, тепер на нас чекає матчі на вибування, де трапитися може що завгодно. Нещодавній результат матчу «Рятувальник» – «Ураган» тому яскравий приклад. 

Тож, готуємося до старту плей-офф нашої команди, а з приємних новин – повернення в загальну групу Євгена Сірого, який пропустив останні матчі «ХІТа» через пошкодження. Слідкуйте за новинами на сайті ФК ХІТ!

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)

Яндекс.Метрика