Новини

КУБОК УКРАЇНИ: ВІДОМІ ВСІ ЧВЕРТЬФІНАЛІСТИ ТУРНІРУ

У понеділок, 10 квітня, визначився останній учасник Фіналу восьми Кубку України з футзалу сезону 2022/2023, яким став «Кардинал-Рівнестандарт». Рівненська команда у повторному поєдинку знову перемогла львівський «in.IT», тепер вже з рахунком 4:1 (у Львові «Кардинал» виграв 5:1). Таким чином, на сьогодні відомі всі команди-чвертьфіналісти Кубку – «ХІТ», «Енергія», «Сокіл», «Рятувальник», «Черкасиобленерго», «Галицька здоба», «Athletic Futsal» та «Кардинал-Рівнестандарт».

Жеребкування Фіналу восьми Кубку України планується провести у четвер, 13 квітня, о 13:00 в Будинку футболу. Жереб буде сліпим, під час якого визначаться не тільки чвертьфінальні пари, а і місце проведення вирішального турніру. На честь прийняти Фінал восьми претендують Львів, Рівне та Київ, а яке місто обере АФУ – дізнаємося найближчої середи.

Нагадаємо, що наш «ХІТ» після здобуття перепустки у Фінал восьми Кубку України 22/23 перемикає увагу на Екстра-лігу та продовжує підготовку до чвертьфінальної серії плей-офф проти «Сокола». Перша гра відбудеться у Хмельницькому 15 квітня.

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика