Новини

ОСТАННІЙ ТУР ПЕРЕД ПЛЕЙ-ОФФ: У П’ЯТНИЦЮ ЗІГРАЄМО З «ЕНЕРГІЄЮ»

Найближчого уїк-енду заплановані матчі останнього туру регулярного чемпіонату VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023, і це будуть завершальні поєдинки перед стадією плей-офф (окрім одного перенесеного матчу «Кардинал-Рівнестандарт» – «Сокіл»). Відкриє загальний 25-ий тур зустріч в Києві, в якій наш «ХІТ» у п’ятницю 31 березня (13:30) прийме львівську «Енергію».

Наша команда цілеспрямовано готується до цього матчу, який стане своєрідної підготовкою і до кубкового матчу-відповіді проти «Урагану», і до плей-офф Екстра-ліги.

Якщо «ХІТ» достроково посів першу сходинку групи Центр, то львів’яни ще мають шанси фінішувати першими на Заході. Але для цього команді Валерія Легчанова потрібно перемагати у Києві, та сподіватися, що «Ураган» програє команді «Черкасиобленерго». Шанси мінімальні, але вони теоретично є. Ключовою стала поразка «Енергії» вдома від «Класта» 0-1, після якої тепер не все в руках і ногах енергетиків. Відзначимо, що у середу, 29 березня, «Енергія» проведе у Сумах другий поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти МСК «Харків», після чого вирушить до Києва.

Пригадаємо, що цього сезону «Енергія» та «ХІТ» вже грали між собою – у середині січня команди зустрілися у Львові в рамках 5-го туру ІІ етапу. Тоді була зафіксована нічия 2-2: у господарів забили Андрій Цілик і Тарас Кузь, а у столичних відзначилися Олександр Школьний та Ігор Чернявський.

Завтра буде відомо, в якому настрої приїдуть до Києва львів’яни – подивимося їхній кубковий матч проти харків’ян, і будемо готуватися до останнього матчу регулярного чемпіонату цього сезону.

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»    

Яндекс.Метрика