Новини

ПІДСУМКИ 4-ГО ТУРУ ІV ЕТАПУ VBET ЕКСТРА-ЛІГИ (ВІДЕО + ТАБЛИЦІ)

Підбиваємо підсумки передостаннього, 24-го туру Чемпіонату 22/23 (четвертий тур ІV-го етапу) – дивимося відеоогляди поєдинків, аналізуємо турнірні таблиці у групах «Центр» та «Захід», та пригадуємо пари наступного туру, який буде останнім в регулярному чемпіонаті.

Розпочинаємо з матчу у Львові, де наш «ХІТ» спокійно розібрався із командою «in.IT» 5-0:

***

Відмітимо, що на тижні «Енергія» та МСК «Харків» провели у Львові перенесений матч 4-го туру ІІ етапу, в якому господарі були попереду 4-1, але ледь не втратили перевагу – у підсумку 4-3:

***

А вже у звітньому турі МСК «Харків» поступився у Хмельницькому місцевому «Соколу» 1-3, і втратив другу сходинку групи Центр. Адже осічками харків’ян скористався столичний «CLUST». Команда Валерія Директоренка перемогла у Львові «Енергію» 1-0, завдяки чому піднялася на друге місце:

***

Відео-звіт поєдинку у Хмельницькому, в якому «Сокіл» переміг МСК «Харків» і достроково вийшов у плей-офф можна подивитися тут:

***

Йдемо далі. В Івано-Франківську «Ураган» розбив «Рятувальник» 7-3, хоча звертає увагу, що команда Максима Павленка пропустила вдома аж три м’ячі:

***

«Кардинал-Рівнестандарт» вдома переміг «Черкасиобленерго» 3-0, і тепер шанси на плей-офф у черкаської команди дуже примарні:

***

А тепер про турнірки. У групі Центр «ХІТ» чекає суперника по плей-офф і готується закрити регулярний чемпіонат матчем проти «Енергії». «CLUST» піднявся на друге місце:

***

У групі Захід «Ураган» повернув собі першу позицію, «in.IT» вилетів, а «Сокіл» теоритично ще може бути третім.

***

В останньому турі регулярного чемпіонату визначаться всі пари плей-офф. «ХІТ» у п’ятницю, 31 березня у Києві чекає у гості «Енергію», на вихідних «CLUST» прийме «Кардинал-Рівнестандарт», МСК «Харків» зустрінеться із немотивованим «in.IT», «Черкасиобленерго» приймуть «Ураган», а «Рятувальник» протистоятиме «Соколу». У середу, 29 березня, у Хмельницькому пройде ще перенесена гра «Сокіл» – «Кардинал-Рівнестандарт», тож у вік-енд ми можемо знати вже всі пари пле-офф (між «Кардиналом» та «Соколом» залишиться ще одна перенесена гра, тепер вже у Рівному, яка може не мати турнірного значення при певних умовах).

***

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК “ХІТ”

Яндекс.Метрика