Новини

«ХІТ» – «УРАГАН»: У СУБОТУ ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАТЧ 1 ТУРУ IV ЕТАПУ

Найближчого уїк-енду заплановані матчі 1-го туру ІV етапу VBET Екстра-ліги 22/23, серед яких виділяємо битву лідерів у групах «Центр» та «Захід» – в Києві «ХІТ» прийматиме «Ураган»!

Столичні очолюють турнірну таблицю «Центру», здобувши 41 заліковий бал (+13,=2,-1 в 16 матчах). Франківці лідирують на «Заході», набравши 39 очок (+12,=3,-2 в 17 матчах).

Це буде друга зустріч команд у нинішньому сезоні. На початку грудня минулого року «Ураган» приймав «ХІТ» у 1-му турі ІІ-го етапу і поступився з рахунком 2-3 (Артем Фаренюк, Михайло Грицина – Євгеній Жук, Владислав Завертаний, Ігор Чернявський).

Фото – пресслужба НФК “Ураган” (Івано-Франківськ)

***

У попередньому турі чемпіонату тиждень тому наша команда перемогла «Рятувальник» 6-1, а Дракони вдома зіграли внічию 2-2 з «Енергією». Але відзначимо, що лідери сезону завдання потрапляння у плей-офф виконали вже доволі давно.

Поєдинок «ХІТ» -«Ураган» запланований на суботу, 25 лютого, а стартовий свисток на 13:30 (якщо не буде повітряної тривоги). Пряма трансляція зустрічі буде доступна на нашому сайті, а також на Ютуб-каналі АФУ.

Лев ГАЛУШКО, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика