Новини

ПІДСУМКИ 5-ГО ТУРУ ІІІ ЕТАПУ VBET ЕКСТРА-ЛІГИ (ВІДЕО + ТАБЛИЦІ)

Підбиваємо підсумки 20-го туру Чемпіонату 22/23 у групах «Центр» та «Захід» (п’ятий тур ІІІ-го етапу) – дивимося відеоогляди поєдинків, аналізуємо турнірну таблицю і пригадуємо пари наступного туру.

Розпочинаємо з матчу в Києві, де наш «ХІТ» розбив «Рятувальник» 6-1, але номінальні господарі створили нам проблеми у першому таймі:

***

В іншому матчі групи «Центр» МСК «Харків» мінімально здолав «CLUST» 2-1, а перемога харків’ян була вольовою:

***

В турнірній таблиці впевнено лідирує «ХІТ», а за четверту сходинку продовжується боротьба між «Рятувальником» та «Черкасиобленерго»:

***

За тиждень стартує четвертий етап чемпіонату, в якому команди «Центру» та «Заходу» знову будуть грати один проти одного. «ХІТ» у суботу, 25 лютого прийматиме «Ураган»! Два матчі туру перенесені:

***

У групі «Захід» відбулося чергове енергетичне дербі, в якому «Ураган» та «Енергія» зіграли у Івано-Франківську внічию 2-2:

***

В іншому матчі «Сокіл» та «Кардинал-Рівнестандарт» також зіграли внічию, причому з таким самим рахунком, як і у Франківську, 2-2:

***

В турнірній таблиці «Ураган» зберіг першу позицію, а за четверте місце боротимуться «in.IT» та «Сокіл».

***

Найближчого уїк-енду «Захід» та «Центр» зійдуться між собою, а центральна битва, як ми і казали, «ХІТ» – «Ураган» у Києві! Два матчі туру перенесені:

***

Лев ГАЛУШКО, пресслужба ФК “ХІТ”

Яндекс.Метрика