Новини

«РЯТУВАЛЬНИК» 1-6 «ХІТ»: ПЕРЕМОГА НА КЛАСІ

У 5-му турі ІІІ-го етапу VBET Екстра-ліги 22/23 наш «ХІТ» здобув впевнену перемогу над командою «Рятувальник» з рахунком 6-1.

До честі команди з Сумської області – вона створила проблеми у першій половині нашим хлопцям, маючи кілька хороших моментів для взяття воріт. Але Олександр Сухов був неперевершеним, здійснивши кілька спасінь! А відкрив «ХІТ» рахунок завдяки своєму капітану – Сергій Журба красиво пробив в один дотик після пасу з ауту від Руслана Шеремети, 0-1.

Основні ж події відбувалися по перерві. На першій же хвилині Євгеній Жук після дальньої передачі Євгена Сірого подвоїв перевагу наших; за півтори хвилини після прострілу Максима Літвінова з правого флангу відзначився Олександр Школьний; а ще за півтори хвилини забив і Руслан Шеремета після дотепного пасу Олександра Педяша – рахунок став 0-4 («ХІТ», нагадаю, був номінальним гостем зустрічі), і справа була майже зроблена.

У середині другого тайму рятувальники все ж таки розмочили рахунок – після удару капітана Дмитра Баранніка м’яч влучив у стійку воріт, потім у Сухова і залетів у сітку, 1-4. Проте за три хвилини Жук хитрим ударом від лівої бокової лінії оформив свій дубль, а наприкінці гри після удару Шеремети м’яч у власні ворота зрізав Олег Виставной.

1-6 – «ХІТ» набирає 41 заліковий бал в турнірній таблиці та продовжує лідирувати у групі «Центр». За тиждень стартує четвертий етап чемпіонату – «ХІТ» у 21-му загальному турі в Києві прийматиме лідера групи «Захід» івано-франківський «Ураган».

Яндекс.Метрика