Новини

ПІДСУМКИ 3-ГО ТУРУ ІІІ ЕТАПУ VBET ЕКСТРА-ЛІГИ (ВІДЕО + ТАБЛИЦІ)

Підбиваємо підсумки 18-го туру Чемпіонату 22/23 (третій ІІІ-го етапу), який пропускав наш «ХІТ» – дивимося відеоогляди поєдинків, аналізуємо турнірну таблицю і пригадуємо пари наступного туру.

Поки «ХІТ» відпочивав (хоча наша команда відпочивала тільки у неділю, а в суботу провела контрольну гру з командою чемпіонату Києва «ГРИФОН»), інші команди групи «Центр» попри суботні повітряні тривоги встигли свої матчі зіграти.
У Сумах МСК «Харків» зміг вирвати перемогу у «Рятувальника» 4-3, програючи по ходу 2-3:

***

В іншому матчі «Черкасиобленерго» вдома поступилися столичній команді «CLUST» 0-4. Знову дублем відзначився Максим Чеберяк:

***

В турнірній таблиці «Центру» одноосібно лідирує наш «ХІТ», у якого 35 очок. За четверту сходину відчайдушно ведуть боротьбу «Черкасиобленерго» та «Рятувальник».

***

У 4-му турі два матчі в Києві – «ХІТ» прийме «Черкасиобленерго», а «CLUST» чекає у гості «Рятувальник». Пропускає тур – МСК «Харків».

***

У групі «Захід» франківський «Ураган» переграв вдома «Сокіл» 5-1, і цей матч відкривав програму цього туру в п’ятницю. Гості нарешті змогли забити після тривалої гольової засухи, та ще і фаворитам:

***

В іншому матчі «Заходу» львівський «in.IT» вдома переграв «Кардинал-Рівнестандарт» 1-0. Гості грали без свого дискваліфікованого забивали Михайла Волянюка:

***

На «Заході» лідирує «Ураган», перевага над «Енергією» – три бали. «in.IT» випередив «Сокіл».

***

У четвертому турі групи «Захід» «Кардинал-Рівнестандарт» чекає у гості «Ураган», а у Львові буде чергове дербі – «Енергія» прийматиме «in.IT». Пропускає тур «Сокіл».

***

Лев ГАЛУШКО, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика