Новини

ПІДСУМКИ 2 ТУРУ ІІІ ЕТАПУ VBET ЕКСТРА-ЛІГИ 22/23 (ВІДЕО)

Підбиваємо підсумки другого туру ІІІ етапу чемпіонату 2022/2023 у групах «Центр» та «Захід» – дивимося відеоогляди, аналізуємо турнірні таблиці та нагадуємо про наступні матчі команд.

Розпочнемо зі столичного дербі, де наш «ХІТ» переграв «CLUST» 4-3, проте фінальні хвилини були вкрай непростими:

***

В іншому матчі нашої групи сталася справжня сенсація – МСК «Харків», який переграв наш «ХІТ» у минулому турі, поступився команді «Черкасиобленерго» 5-7! Більш того, харків’яни на другій хвилині вигравали 2-0… Дивіться, що було далі:

***

Цей тур пропускав «Рятувальник», який замикає турнірну таблицю зони «Центр», а лідирує «ХІТ» – у нашої команди 32 залікові бали.

***

Наступний, третій тур ІІІ етапу (18-ий загальний у регулярному чемпіонаті) «ХІТ» пропускає. Але у середу, 1 лютого, проведе у Хмельницькому перенесений поєдинок 3-го туру ІІ етапу проти місцевого «Сокола». А за календарем «Рятувальник» прийме МСК «Харків», а «Черкасиобленерго»«CLUST».

***

Тепер про групу «Захід», де звітній тур пропускав «Ураган». Це дало змогу «Енергії» наздогнати івано-франківців у турнірній таблиці. Адже команда Валерія Легчанова у гостях переграла «Кардинал-Рівнестандарт» 3-0:

***

В іншому матчі 2-го туру «Сокіл» вдома поступився львівській команді «in.IT» з рахунком 0-1:

***

В таблиці «Ураган» та «Енергія» набрали по 32 очки, але у Драконів гра в запасі. «in.IT» наздогнав «Сокіл», проте у хмельницької команди аж п’ять матчів у резерві.

***

У третьому турі «in.IT» прийматиме «Кардинал-Рівнестандарт», а «Ураган» перевірить на міць хмельницький «Сокіл». Пропускає тур «Енергія».

***

Слідкуємо надалі за Екстра-лігою, а ми готуємося до перенесеного матчу «Сокіл»«ХІТ», який запланований на середу, 1 грудня (11:30). Трансляція буде доступна на Ютуб-каналі СК «Сокіл» (Хмельницький) та сайті ФК «ХІТ».

Лев Галушко, пресслужба ФК ХІТ»

Яндекс.Метрика