Новини

«CLUST» 3-4 «ХІТ»: ТРЕТЯ ПЕРЕМОГА В СЕЗОНІ У СТОЛИЧНОМУ ДЕРБІ

У матчі 2-го туру ІІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23 «ХІТ» втретє переміг «CLUST» у київському дербі цього сезону, реабілітувавшись за поразку в минулому турі від МСК «Харків».

Команди одразу запропонували шалений темп гри і швидко обмінялися голами. На четвертій хвилині наші відкрили рахунок – після прострілу з кутового від Влада Завертаного м’яч влучив у Ярослава Аксьонова та залетів у браму. Але за хвилину швидка атака господарів завершилася влучним ударом Максима Чеберяка – 1:1.

У середині першої половини Ігор Чернявський здорово зіграв у відборі, вийшов на ударну позицію і пробив у нижній кут воріт Володимира Удовиченка – так наші знову вийшли вперед. А перед перервою Сергій Журба пробив зі штрафного, на добиванні був Завертаний, а після сейву голкіпера м’яч у сітку відправив Руслан Шеремета – 3:1 на користь «ХІТа»!

На 24-ій хвилині Євгеній Жук після передачі Максима Літвінова провів свій 13-ий гол в чемпіонаті та збільшив перевагу нашої команди.

Валерій Директоренко згодом перейшов на гру з п’ятим польовим і «CLUST» зумів двічі скористатися цим. 

На 32-ій хвилині Максим Чеберяк оформив дубль, а на 36-ій рахунок до мінімуму скоротив Ростислав Семенченко. Проте у кінці гри хлопці Олега Лук’яненка надійно оборонялися і зберегли переможний результат 4:3.

Після цього матчу «ХІТ» набрав 32 залікові бали в турнірній таблиці групи «Центр» та продовжує лідирувати. «CLUST» має 17 очок та третю сходинку турнірки. 

Наступний, третій тур ІІІ етапу (18-ий загальний у регулярному чемпіонаті) «ХІТ» пропускає. Але у середу, 1 лютого, проведе у Хмельницькому перенесений поєдинок 3-го туру ІІ етапу проти місцевого «Сокола». 

Пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика