Новини

«ХІТ» І «CLUST» ГОТУЮТЬСЯ ДО СТОЛИЧНОГО ДЕРБІ

Найближчого уїк-енду заплановані матчі 2-го туру ІІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23 у групах «Центр» та «Захід», а «ХІТ» та «CLUST» готуються до київського дербі, в якому господарем майданчика буде команда Валерія Директоренка.

Наші хлопці підходять до цього матчу на тлі поразки від МСК «Харків» і тепер нашим потрібно повертати переможну ходу. Поступилися у своїй останній грі і ай-тішники. Хоча попередній тур групи «Центр» вони пропустили, а ось у 5-му турі ІІ етапу програли у гостях «Кардиналу-Рівнестандарт» 2:3. Причому, рахунок у матчі відкрив екс-гравець «ХІТа» Орест Боргун, який повернувся до Києва після виступів у чемпіонаті Литви. А ось у другому таймі феєрив форвард рівнян Михайло Волянюк, який оформив хет-трик. Станом на сьогодні «CLUST» має в активі 17 очок та посідає третю сходинку зони «Центр». «ХІТ», не зважаючи на поразку від харків’ян, продовжує лідирувати у групі, набравши 29 очок.

Пригадаємо, що на першому етапі чемпіонату «ХІТ» і «CLUST» двічі зустрічалися між собою, і двічі перемагала команда Олега Лук’яненка.

Спочатку у спорткомплексі НПУ ім.Драгоманова з рахунком 5-1 (Сергій Журба, Євгеній Жук, Максим Літвінов, Олександр Сухов, Євген Сірий – Максим Чеберяк), а потім на домашньому майданчику ЦСК ЗСУ 3:1 (Олександр Школьний, Ігор Чернявський, Володимир Поночовний – Андрій Мельник). 

Впевнені, що третя зустріч цих команд у цьому сезоні знову порадує безкомпромісною боротьбою, а тренерські штаби приготують сюрпризи опонентам. Трансляція цього матчу буде доступна на Ютуб-каналі АФУ та на офіційному сайті ФК «ХІТ». Ну а поки – готуємося!

Чемпіонат України з футзалу 2022/2023
VBET Екстра-ліга; ІІІ етап, 2 тур
Київ, СК НПУ ім.Драгоманова; 28.01.2023; 14:00
«CLUST» (Київ) – ФК «ХІТ» (Київ)
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Максим Кравченко (Київ)
Хронометрист: Денис Чумак (Харків)
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)
Делегат: Андрій Кунцевич (Київ)

Яндекс.Метрика