Новини

ПІДСУМКИ СТАРТОВОГО ТУРУ ІІІ ЕТАПУ ЧЕМПІОНАТУ 22/23 (ВІДЕО)

Підбиваємо підсумки матчів 1-го туру ІІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23 у групах «Центр» та «Захід», які пройшли минулим уїк-ендом – дивимося відео-огляди, турнірні таблиці та нагадуємо ігри наступного туру.

Розпочнемо з відео-звіту з Києва, де наш «ХІТ» зазнав першої поразки в сезоні від МСК «Харків» з рахунком 1-3. Гра не пішла у наших із самого початку поєдинку:

***

В іншому матчі групи «Центр» команда «Черкасиобленерго» поступилася вдома «Рятувальнику» 0-3, тим самим пропустивши рятувальників МНС на четверту сходинку:

***

Цей тур пропускав «CLUST», який залишився на третій сходинці зони «Центр».

***

У другому турі групи «Центр» за тиждень на нас очікує столичне дербі – «CLUST» прийме наш «ХІТ», а в іншому матчі МСК «Харків» зіграє проти «Черкасиобленерго». Рятувальники пропускають.

***

У групі «Захід» продовжує лідирувати «Ураган», який у Львові насухо переграв новачків Екстра-ліги з команди «in.IT» з рахунком 4-0:

***

В іншому матчі «Енергія» вдома перемогла хмельницький «Сокіл» 2-0:

***

У турнірній таблиці зони «Захід» лідирує «Ураган», якого переслідує «Енергія». «Кардинал-Рівнестандарт» на третій сходинці, а «Сокіл» на четвертій. Щоправда, у команд різна кількість проведених матчів.

***

У 2-му турі ІІІ етапу в групі «Захід» «Кардинал-Рівнестандарт» прийме львівську «Енергію», а «Сокіл» вдома зіграє проти «in.IT». Пропустить цей ігровий день «Ураган».

***

Лев ГАЛУШКО, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика