Новини

«ХІТ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ ПРОТИ МСК «ХАРКІВ»

Цього тижня «ХІТ» цілеспрямовано готується до поєдинку 1-го туру ІІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23, в якому наша команда прийматиме МСК «Харків». Зустріч відбудеться у суботу, 21 січня, а стартовий свисток запланований на 13-00 (якщо не буде повітряної тривоги). 

Команди чемпіонату повертаються до етапу, в якому знову будуть грати виключно проти суперників зі своїх територіальних зон.

1 тур ІІІ етапу, група «Центр»:
21.01.23; 13-00 «ХІТ» – МСК «Харків»
21.01.23; 13-00 «Черкасиобленерго» – «Рятувальник»
(пропускає тур – «CLUST»)

1 тур ІІІ етапу, група «Захід»:
20.01.23; 12-00 «Енергія» – «Сокіл»
21.01.23; 16-00 «іn.IT» – «Ураган»
(пропускає тур – «Кардинал- Рівнестандарт»)

Якщо брати нинішні позиції в турнірній таблиці, то поєдинок «ХІТ» – «Харків» центральний у зоні «Центр». Наша команда посідає першу сходинку (29 очок після 11-ти матчів), а харків’яни на другій позиції (24 бали після 13-ти матчів). Нагадаємо, що «ХІТ» наразі залишається єдиною командою в чемпіонаті, яка крокує без поразок. 

«ХІТ» та МСК «Харків» вже грали між собою на першому етапі чемпіонату. В першому турі команди розійшлися миром 1-1 (на гол Ігоря Чернявського гості відповіли рятівним ударом Дениса Овсяннікова за чотири секунди до фінального свистка). А ось у 6-му турі команда Олега Лук’яненка була більш ніж переконливою, здобувши перемогу 6-1 (у наших хет-триком відзначився Євгеній Жук, також забивали Ігор Чернявський, Влад Завертаний та Олександр Педяш).

Якою вийде третя особиста зустріч суперників у цьому сезоні – дізнаємося найближчої суботи! А у п’ятницю, напередодні гри, запустимо наш конкурс для вболівальників «Вгадай рахунок матчу» – у нас ще залишилося кілька ексклюзивних календарів від нашого клубу. Слідкуйте за сторінкою ФК «ХІТ» у Соцмережі «Facebook»!

Лев Галушко, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика