Новини

«ХІТ» 3-1 «CLUST»: ЧЕТВЕРТА ПЕРЕМОГА ПОСПІЛЬ!

«ХІТ» у матчі 7-го туру VBET Екстра-ліги переміг вдома «CLUST» 3:1, очоливши турнірну таблицю групи «Центр» сезону 2022/2023.

На початку поєдинку команди обмінялися голами – спочатку Олександр Школьний після прострілу Владислава Завертаного відкрив рахунок, а згодом Андрій Мельник прибрав м’яч під ліву ногу та зрівняв результат.

Одиниці на табло трималися до 34-ої хвилини, аж поки класний гол не вдався Ігорю Чернявському. Він пробив зльоту після навісу Володимира Поночовного з кутового – 2-1!

Сам Поночовний і закрив питання про переможця – Володимир змістився з правого флангу у центр і не залишив шансів голкіперу Володимиру Удовиченку.

3:1 – «ХІТ» здобуває четверту перемогу поспіль, і одноосібно очолює турнірну таблицю нашої групи. У нашоі команди 13 очок. У МСК «Харків» 10 пунктів, а «CLUST» залишився третім (у айтішників 6 очок).

Відзначимо, що цю гру через невеличке пошкодження пропустив Сергій Журба, а з капітанскою пов’язкою на матч нашу команду вивів Євген Сірий.

Тепер в Екстра-лізі настає пауза, пов’язана з матчами Національних збірних команд. Україна наступного тижня збереться у Львові, а потім вирушить на гостьову гру проти Косово.

Чемпіонат України з футзалу 2022/2023.
VBET Екстра-ліга. Група «Центр», 7 тур.
Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 29.10.2022

«ХІТ» (Київ) – «CLUST» (Київ) – 3:1
Голи:
 Школьний (3), Чернявський (34), Поночовний (36) – Мельник (5)
«ХІТ»: Кравець (Сухов, 21) – Сірий (К), Чернявський, Поночовний, Жук – Завертаний, Літвінов, Педяш, Школьний – Шеремета, Сметаненко, Ліфер
«CLUST»: Удовиченко – С. Чеберяк, М. Чеберяк, Семенченко, Аксьонов – Науменко, Королишин, Мельник, Бессалов – Карбула, Британ, В. Моспан  
Попередження: Науменко (40)

Яндекс.Метрика