Новини

УКРАЇНА 2-3 НІДЕРЛАНДИ: СЕНСАЦІЙНИЙ СТАРТ НА ЄВРО-2022

Збірна України несподівано невдало стартувала на Чемпіонаті Європи з футзалу 2022. У першому матчі групи «А» наша команда поступилася Нідерландам 2:3, хоча вже на першій хвилині українці були попереду. 

У старті збірної України разом із гравцями «Продексіма» вийшов універсал «ХІТа» Ігор Чернявський, який на 52-ій секунді гри взяв участь у гольовій атаці, яку завершив Михайло Зварич. 

Дивно, але наші надалі не розвинули успіх, а навпаки – провалилися на початку другого тайму, пропустивши тричі поспіль.

У грі з п’ятим польовим Петро Шотурма скоротив відстань до мінімуму, але врятувати гру проти команди з найнижчим рейтингом на ЄВРО-2022 підопічні Олександра Косенка не зуміли.

В іншому матчі нашої групи Португалія переграла Сербію 4:2. У другому турі у неділю 23 січня о 15:30 Україна зіграє проти Сербії, а в іншому поєдинку групи «А» Португалія перевірить на міць Нідерланди.

Чемпіона Європи з футзалу 2022 (Нідерланди).

Груповий етап, група «А»; 1 тур

Нідерланди – Україна – 3:2 (0:1)
Голи:
Саадуні (22), Атаібі (24), Бузамбу (30) – Зварич (1), Шотурма (37)
Попередження: Моссауі (26)

Нідерланди: Кейк – Саадуні (к), Аттаібі, Буюзан, Мартінус – Сант-Юсте, Велсебур, Моссауі, Бузамбу – Ель-Ганнуті, Ван ден Ейден, Молькарай – Де Віт

Україна: Ципун – Чернявський, Корсун, Зварич, Шотурма (к) – Разуванов, Сірий, Абакшин, Радевич – Педяш, Фаренюк, Журба, Лебідь – Савенко

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика