Новини

«ХІТ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ ПРОТИ ХАРКІВСЬКОЇ КОМАНДИ «VIVA CUP»

Цього тижня «ХІТ» у спорткомплексі ЦСК ЗСУ планомірно готується до матчу 13-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022, в якому у суботу, 27 листопада зіграє у Харкові проти «Viva Cup».

Наша команда останнім часом потрапила у турбулентність, двічі поступившись в крайніх двох турах чемпіонату – «Продексіму» 2:4 на виїзді, та «Урагану» 3:5 вдома. Тепер хлопцям Олега Лук’яненка потрібно вийти з невеличкої кризи та повернутися на переможну стежку. Наразі «ХІТ» та «Ураган» ділять у турнірній таблиці 2-3 місця – у обох команд по 23 набрані очки (у наших краща різниця м’ячів), а ось «Продексім» зробив невеличкий відрив у п’ять очок від киян та франківців.

«Viva Cup» після 12-го туру посідає п’яту сходинку в таблиці, набравши 11-ть очок. Але у харківської команди менше за всіх проведених поєдинків в чемпіонаті на даний час (дев’ять). У минулому турі «Viva Cup» зіграв у Хмельницькому внічию 4:4 із «Соколом», врятувавшись за тридцять секунд до фінального свистка завдяки підключенню до атаки голкіпера Дмитра Литвиненка.

У матчі проти «ХІТа» не зіграє один з лідерів харків’ян, досвідчений Денис Овсянніков, якого було вилучено у грі проти «Сокола». У столичних також є втрата – поки що не відновився від пошкодження ноги Євген Жук, який пропустив попередні зустрічі в Екстра-лізі. Проте, повернеться до гри Євген Сірий, який не зіграв у матчі з «Ураганом» через дискваліфікацію. 

Сама ж зустріч 13-го туру Екстра-ліги «Viva Cup» – «ХІТ» пройде у харківському палаці спорту «Локомотив» у суботу, 27 листопада. Стартовий свисток пролунає о 14:00. Дивіться пряму трансляцію поєдинку на нашому сайті, і вболіваємо разом за наших хлопців!

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022. Parimatch Екстра-ліга, 13 тур

Харків, ПС «Локомотив» імені Г. М. Кірпи, 27.11.2021; 14:00

«Viva Cup» (Харків) – «ХІТ» (Київ)

***

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика