Новини

РУМУНІЯ ТА УКРАЇНА ОБМІНЯЛИСЯ ПЕРЕМОГАМИ: СІРИЙ ТА ЛЕБІДЬ ВІДЗНАЧИЛИСЯ

Збірна України з футзалу провела у Румунії два контрольні поєдинки та повертається додому – а ми радіємо за представників «ХІТа», які себе дуже добре проявили. 

У першій грі українці відкрили рахунок вже на другій хвилині, а відзначилася четвірка «ХІТа»! Євген Сірий, Ігор Чернявський, Сергій Журба та Олександр Педяш вийшли зі старту і заробили аут. Сірий блискучим ударом від бокової лінії відсвяткував своє повернення у збірну після восьмирічної перерви. Щоправда, надалі підопічні Олександра Косенка втратили нитці гри, і поступилися 1:2.

А у повторному поєдинку у неділю збірна України вже не залишила шансів румунам, здобувши перемогу 4:0. Дублем у зустрічі відзначився Ярослав Лебідь – універсал «ХІТа» спочатку забив у першій половині після класного пресингу і відбору м’яча, а у другому таймі здійснив соло через лівий фланг і пробив «у дім» голкіперу збірної Румунії. Окрім Ярослава за українців також забивали Артем Фаренюк та Михайло Зварич. Відзначимо і дебютанта збірної України Ігоря Чернявського, який зіграв і у першій грі, і у повторному поєдинку.

Відео-огляд матчу №1 – Румунія 2:1 Україна

***

Відео-огляд матчу №2 – Румунія 0:4 Україна

***

Наразі гравці повертаються у свої клуби, а команди будуть готуватися до матчів 5-го туру чемпіонату, який пройде найближчого уїк-енду. Наш «ХІТ» зіграє у гостях проти хмельницького «Сокола».

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Фото: прес-служба АФУ

Яндекс.Метрика