Новини

«ХІТ» 5-6 «УРАГАН». СТОЛИЧНІ ПОСТУПАЮТЬСЯ В ЕКСТРА-ТАЙМІ

У третьому матчі півфінальної серії Екстра-ліги «ХІТ» в екстра-таймі поступився «Урагану» 5:6, пропустивши вирішальний м’яч з кутового.

Сам поєдинок вийшов багатим на гольові атаки, а команди взялися за справу зі старту. Вже на третій хвилині Орест Боргун пробив по воротах Романа Колтка, голкіпер гостей м’яч відбив, проте на добиванні першим був Євген Жук – 1:0. Гості відповіли у середині тайму. Ярослав Лебідь після пасу Радевича класно пробив поруч зі стійкою – 1:1. Далі команди обмінялися голами протягом хвилини. Євген Сірий після діагоналі від Журби вивів «ХІТ» вперед, а вже в наступній атаці Даниїл Абакшин продемонстрував індивідуальну майстерність – 2:2.

На відпочинок гравці пішли за мінімальної переваги прикарпатців. За десять секунд до сирени, Радевича забули на лівому фланзі і Віталій свій шанс не змарнував – 2:3.

По перерві знову були футбольні гойдалки. На 25-ій хвилині Сергій Журба після шикарної комбінації із Чернявським знову встановив статус-кво, проте за три хвилини Артем Фаренюк заштовхав м’яч у сітку після перехоплення від Масевича і знову вивів гостей вперед – 3:4.

На екваторі другого тайму Олександр Педяш реабілітувався за втрату м’яча перед голом Фаренюка і шаленим ударом під поперечину воріт Колтка зрівняв рахунок 4:4.

А наприкінці основного часу команди знову обмінялися забитими м’ячами. Спочатку Микита Микитюк поцілив у кут воріт Олександра Сухова після навісу з кутового. Але за 26 секунд до фінальної сирени Педяш врятував столичних розігравши «п’ять на чотири».    

У додатковий час справа йшла до серії пенальті, одначе за хвилину до завершення другого екстра-тайму гості знову вдало розіграли кутовий і Ярослав Лебідь приніс перемогу своїй команді.

5:6 у третьому матчі серії, після якого «Ураган» вийшов вперед у півфіналі 2-1. Четверта гра серії знову пройде в столичному спорткомплексі ЦСК ЗСУ у неділю 25 квітня. Стартовий свисток – о 12:00.

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, 1/2 фіналу; матчі №3 (без вболівальників)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 24.04.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 5:5 (2:3), д. ч. 0:1

Голи: Жук (3), Сірий (15), Журба (25), Педяш (31, 40) – Лебідь (9, 49), Абакшин (16), Радевич (20), Фаренюк (28), Микитюк (38)

«ХІТ»: Сухов – Чернявський, Педяш, Сірий, Журба – Жук, І. Борсук (К), А. Борсук, Боргун, Поночовний, Ліфер, Колесников, Салтанов – Сіріцький

Головний тренер: Олег Лук’яненко

«Ураган»: Колток – Масевич, Кордоба, Фаренюк, Микитюк (К) – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Радевич – Коробка, Онуфрак, Дичук – Кардаш, Левандівський

Головний тренер: Максим Павленко

Попередження: Жук (15)

Рахунок у серії: 1:2

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика