Новини

«УРАГАН» – «ХІТ»: ГОТУЄМОСЯ ДО СТАРТУ ПІВФІНАЛЬНОЇ СЕРІЇ ЕКСТРА-ЛІГИ!

Після паузи на матчі збірних (де ми знову привітаємо Україну з виходом на ЄВРО-2022) наша увага повертається до плей-офф Екстра-ліги! Найближчого уїк-енду стартують півфінальні серії «ХІТ» – «Ураган» та «Продексім» – «Енергія». Перші два матчі серій відбудуться у Івано-Франківську та Херсоні, а увага столичних вболівальників, звісно, буде прикута до поєдинків на Прикарпатті. 

Протистояння «ХІТа» і «Урагану» вже давно стали принциповими, а зустріч у фіналі Кубку України 19/20 в Запоріжжі зайвий раз підтвердила, що простих матчів між цими суперниками не буває. Амбіції обох клубів, які претендують на золото, множаться на бажання не тільки завойовувати трофеї, а і на мрії скинути з трону «Продексім».

Наші збірники, які повернулися після вдалих матчів відбору на ЄВРО-2022 проти Данії, отримали вихідний, і вже цього тижня «ХІТ» у повному складі розпочав підготовку до двох виїзних матчів у Івано-Франківську.

Зрозуміло, що дуже серйозно готується до півфіналів і «Ураган». В команду Максима Павленка також повернулися збірники, які чудово себе проявили у матчах проти Данії – І Даниїл Абакшин, і Микола Микитюк, і Ярослав Лебідь, і Артем Фаренюк відзначилися результативними діями у складі збірної України, довівши, що наразі лідери івано-франківців у гарній формі.

До того ж, є приємна новина і для прикарпатських вболівальників. Івано-Франківщина перейшла до «жовтої» карантинної зони, тож поєдинки «Ураган» – «ХІТ» 17-го та 18-го квітня пройдуть із вболівальниками. Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізвиховання складатиме 50%. Тож, у драконів буде підтримка на трибунах, а яка ситуація буде під час матчів-відповідей у Києві – побачимо.

Пригадаємо, що у цьому сезоні «ХІТ» та «Ураган» зустрічалися двічі в рамках регулярного чемпіонату. У 8-му турі в середині листопада минулого року команди зіграли у Києві, і тоді столичні розгромили гостей з рахунком 7:2. Причому, до тридцять третьої хвилини наші хлопці вигравали 6:0 завдяки дублю Євгена Жука та голам Євгена Сірого, Олександра Ліфера, Ігоря Салтанова і Володимира Поночовного. І тільки в останні дві хвилини Руслан Шеремета та Даниїл Абакшин при грі з п’ятим польовим зуміли скоротити відстань. Крапку ж у поєдинку поставив Олександр Сухов, вразивши порожні ворота. А ось у 17-му турі «Ураган» взяв реванш у Івано-Франківську, хоча і мінімальний – 2:1. У першому таймі команди обмінялися голами (Ярослав Лебідь – Олександр Колесников), а за дві хвилини до фінального свистка господарі хитро розіграли штрафний, і після передачі Лебідя перемогу драконам приніс Абакшин.

З нетерпінням чекаємо початку півфінальної серії Екстра-ліги сезону 2020/2021, де на перший план вийдуть майстерність, тренерські заготовки, реалізація моментів та жага гравців до перемоги. Дивіться прямі трансляції поєдинків у Івано-Франківську на нашому сайті – обидві зустрічі (і у суботу 17 квітня, і у неділю 18 числа) розпочнуться о 12:00. Готуємося разом вболівати за «ХІТ»!

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика