Новини

СУПЕР-МАТЧ 11 ТУРУ «ПРОДЕКСІМ» – «ХІТ»: НАШІ ПРИБУЛИ ДО ХЕРСОНА

Напередодні ввечері «ХІТ» вирушив у гості до «Продексіма» і сьогодні зранку прибув до Херсона на матч 11-го туру Parimatch Екстра-ліги, який пройде у херсонському спорткомплексі «ХФСК» у п’ятницю, 12 листопада, о 16:00.

Для обох команд – це дуже принципова і визначна битва, адже зіграють мід собою лідери турнірної таблиці, й наразі йде боротьба за першу сходинку. У «ХІТа» після десяти турів 23 набрані бали, а у «Продексіма» – 22. Нічия збереже гандикап столичних (хоча, нічийний результат дуже вигідний «Урагану», в сенсі того, щоб обидва конкуренти втратили очки), перемога «Продексіма» виведе його на перше місце, а перемога «ХІТа» зробить для наших невеличкий відрив від переслідувачів.

Сьогодні в окремій статті ми проаналізуємо історію протистоянь «ХІТа» і «Продексіма» і в чемпіонаті, і в Кубку України, а поки лише пригадаємо знаковий матч першого кола – у 2-му турі Екстра-ліги 21/22 наша команда переграла херсонців у Києві 5:3, і саме після цієї зустрічі з посади головного тренера «Продексіма» був звільнений бразилець Андре Броканело. Тандем Дмитра Бербенцева та Віталія Скорого розпочав із домашньої нічиєї 3:3 з «Енергією», а потім видав на-гора шість перемог поспіль.

Гарна новина для наших вболівальників – капітан Сергій Журба попрацював із лікарями цього тижня і зміг відновитися після травми руки, яку він зазнав у домашньому поєдинку проти «Кардинала» (у першому таймі невдало приземлився на руку після жорсткої боротьби із суперником). Разом із командою Сергій прибув у Херсон і зможе допомогти «ХІТу» в принципіальному матчі.

Тож, готуємося до завтрашньої мега-зустрічі лідерів українського футзалу та дивимося пряму трансляцію поєдинку на нашому сайті! Стартуємо о 16:00!

Прес-служба ФК «ХІТ»  

Яндекс.Метрика