Новини

ПІДСУМКИ 17 ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ: ВСЕ ВИРІШИТЬСЯ ЗА ДВА ТИЖНІ 

Підбиваємо підсумки передостаннього, 17-го туру регулярного чемпіонату Екстра-ліги сезону 2020/2021 – дивимося відео поєдинків, аналізуємо турнірну таблицю, і звертаємо увагу на матчі 18 туру, після яких визначаться всі пари плей-офф Екстра-ліги. 

Розпочинаємо з центрального поєдинку, який відбувся у Івано-Франківську – «ХІТ» мінімально поступився «Урагану» 1:2, і пропустив суперників на другу позицію в турнірній таблиці.

 

 

***

А ось «Продексім» забеспечив собі першу сходинку в таблиці, перегравши вдома «Енергію» 4:1.

 

 

***

«Сокіл» у Хмельницькому здобув перемогу над «Кардиналом» 4:3 та зберігає хороші шанси на плей-офф:

 

 

***

Домашню перемогу здобув і харківський «Моноліт-Viva Cup», який переграв донбаський «ДЕ Трейдинг» 2:1. Героєм став Денис Овсянніков, який приніс перемогу своїй команді за хвилину до завершення гри:

 

 

***

АФФК «Суми» вигравав вдома у «ІнБев» 2:0, проте наприкінці гри пропустив двічі і втратив два очки – 2:2. Після цієї нічиї головний тренер сумської команди Іван Скіцко подав у відставку.

 

 

***

В турнірній таблиці залишилося визначити остаточне розташування команд – і це відбудеться 13 лютого. У цей день пройдуть поєдинки 18-го туру регулярного чемпіонату, і перша вісімка розділиться на пари плей-офф.

 

 

Відзначимо, що 30 січня відбудеться перенесений матч 16-го туру «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) – «Сокіл» (Хмельницький), який буде доленосним для обох команд.

А вже 13 лютого ми дізнаємося всі пари плей-офф Екстра-ліги сезону 2020/2021. У цей день «ХІТ» прийме АФФК «Суми» вже без Івана Скіцка.

 

Favbet Екстра-ліга 2020/2021. 18-й тур

13.02.2021

Кардинал – Моноліт/Viva Cup

Енергія – Ураган

ХІТ – АФФК «Суми»       

ДЕ Трейдинг – Продексім

ІнБев – Сокіл

 

*  – Перенесений матч 16 туру (30.01.2021)

ДЕ Трейдинг – Сокіл

 

 

 

Прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)

Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Яндекс.Метрика