Новини

«УРАГАН» 2-1 «ХІТ»: ПОРАЗКА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

У матчі 17-го туру Екстра-ліги наш «ХІТ» поступився на виїзді «Урагану» 1:2.

Сама гра розпочалася у хорошому темі, а команди обмінювалися гострими випадами у виконанні Сірого, Микитюка, Педяша та Боргуна.

А на 8-ій хвилині господарі вийшли вперед, розігравши швидку атаку – Микитюк прорвався по центру, Абакшин прострілив, а Лебідь коліном переправив м’яч у сітку – 1:0.

Столичні одразу ж могли зрівняти результат після помилки суперників у захисті, проте Школьний з убійної позиції пробив вище воріт. Але ж таки за хвилину наші досягли свого – Педяш зі штрафного покотив м’яч на Журбу, Сергій пробив по центру, м’яч зрикошетив від голкіпера «Урагану» Левандівського, а на добиванні здорово зіграв Колесников – 1:1.

До перерви рахунок не змінився, а ось після відпочинку гостра та смілива гра у виконанні обох команд продовжилася. На 26-ій хвилині забивати зобов’язаний був Сірий, але після прострілу Жука з правого флангу Євген не влучив у порожні ворота.

Івано-франковці відповіли моментом Фаренюка, який не зміг переграти Сухова в очній дуелі. У середині другого тайму шанс був у Журби, проте м’яч після удару Сергія влучив у поперечину воріт. Пізніше мав забивати Кордоба, але Сухов блискуче відбив м’яч рукою.

А розв’язка матчу відбулася за три хвилини до завершення поєдинку – Ігор Борсук неакуратно поставив «шлагбаум» Шведу і господарі реалізували штрафний удар. Лебідь знайшов передачею Абакшина, якого забули на дальній стійці, і Даниїл переправив м’яч у ворота – 2:1.

Олег Лук’яненко миттєво перейшов на гру з п’ятим польовим (Євген Сірий), проте врятувати гру не вдалося.

«Ураган» після цієї перемоги випередив «ХІТ» у турнірній таблиці на два залікові бали, а перша позиція у регулярному чемпіонаті вже точно залишиться за «Продексімом», який вдома переміг «Енергію» 4:1. В останньому 18-му турі регулярки «ХІТ» у Києві прийме АФФК «Суми», а «Ураган» зіграє у Львові проти «Енергії».

Відео-звіт матчу «Ураган» 2-1 «ХІТ»:

 

***

Чемпіонат України з футзалу 2020/2021.

Екстра-ліга, 17 тур. СБ, 23.01.2021

Івано-Франківськ, СК «КФВ», 12:00 (без глядачів)

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) 2:1 (1:1)

Голи: Лебідь (8), Абакшин (38) – Колесников (11)

«Ураган»: Левандівський – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Масевич – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Микитюк (К) – Завертаний, Швед, Дичук.

Тренер: Тарас Панчук

«ХІТ»: Сухов – Сірий, Педяш, Жук, Журба – І.Борсук (К), А.Борсук, Боргун, Колесников, Школьний, Поночовний, Чернявський, Салтанов; Сіріцький

Головний тренер: Олег Лук’яненко

***

Favbet Екстра-ліга 2020/2021. 17-й тур

П’ЯТНИЦЯ, 22.01.2021

Продексім (Херсон) 4-1 Енергія (Львів)

СУБОТА, 23.01.2021

Ураган (Ів.-Франківськ) 2-1 ХІТ (Київ)

Сокіл (Хмельницький) 4-3 Кардинал-Рівне (Рівне)

АФФК Суми (Суми) 2-2 ІнБев (Житомир)

НЕДІЛЯ, 24.01.2021

14:00 Моноліт-Viva Cup (Харків) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка)

Прес-служба ФК «ХІТ»

Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

 

Яндекс.Метрика