Новини

«ХИТ-2» НАЧАЛ 2020 ГОД С ПОРАЖЕНИЯ «DITAK» 3-6

Не очень удачно стартовала наша вторая команда в 2020 году. Наши парни уступили команде «DITAK» 3-6 в 11 туре Высшей лиги Чемпионата Киева по футзалу.

Приводим отчет об этой игре от журналиста Федерации футзала г.Киева Александра Лаврика:

 

«В першому колі колектив “ХІТ-2” зумів завдяки єдиному голу обіграти представників “DITAK”, тому зараз підопічні Драбика прагнули реваншу. Більше того, у складі підопічних Листопада з’явилося тріо Макаренко-Корольчук-Поліщук, котре ще не так давно було вбивчою силою номінальних господарів. Тому для колективу “DITAK” звітна зустріч мала особливий характер, так само, як і для вище зазначених гравців.

 

Команда “DITAK” змогла в дебюті зустрічі вийти вперед, адже номінальні гості забули у власному штрафному Бульбіна, котрий просто розстріляв ворота суперника-1:0. Підопічним Драбика цього було замало, тому не дивно, що представники “DITAK” продовжували діяти в атакуючій манері після швидкого результативного удару. Якщо говорити про колектив “ХІТ-2”, то моментів у підопічних Листопада не було, а на 7-й хвилині довелось вдруге розігрувати м’яч з центру поля, оскільки Мітленко відгукнувся на класну передачу з правого флангу-2:0. Номінальні господарі діяли більш ніж переконливо і при цьому ніхто не грав індивідуально, тому гравцям “ХІТ-2” було дуже непросто переломити хід матчу. Більше того, на 11-й хвилині “запахло смаженим”, адже Глуздовський оформив шалений гол п’ятою, після розіграшу кутового-3:0. Такий рахунок дещо розслабив підопічних Драбика, тому у команди Вячеслава Листопада почали виникати дуже непогані моменти. Федоренко та Поліщук дуже непогано стріляли по воротах суперника, але Загоруйко впорався з цими ударами. Варто зазначити, що наприкінці першого тайму колектив “ХІТ-2” багато часу провів в атаці, але “розмочити” рахунок так і не вдалось.

 

 

В таймі другому підопічні Листопада дуже класно стартували і змогли оформити два швидкі гола. Спочатку Федоренко обіграв голкіпера та забив у порожні ворота, а на 24-й хвилині Андрій Поліщук передав вітання своїй колишній команд, хоча не святкував гол-3:2. Підопічні Драбика розгубили свою перевагу, представники “ХІТ-2” мали емоційне піднесення та просто штурмували ворота суперника великими силами. Проблема була в тому, що підопічні Листопада захоплювались атаками і при цьому пропускали контрвипади, котрі завершувались результативними пострілами. Вже на 27-й хвилині Бульбін зумів оформити дубль, а мить Ляхович оформив свій результативний удар-5:2. Перевага підопічних Драбика знову складала три м’ячі, але не надовго, оскільки вже в середині тайму Данько нагадав про свою присутність на полі-5:3. Зазначимо, що номінальні гості ризикували і робили все можливе, щоб відігратись. Проте, до камбеку справа не дійшла, а на 36-й хвилині Ляхович зняв всі питання відносно переможця матчу-6:3. Таким чином можна сказати, що вирішальним в матчі став перший тайм, де номінальні господарі змогли оформити три “сухі” результативні удари.

 

У підсумку вітаємо команду “DITAK”, котра дуже ефектно розпочала другу половину чемпіонату і навіть після втрати лідерів, змогла продемонструвати гру дуже високого рівня. Очевидно, що Драбик зробив необхідні висновки після нового року, тому представники “DITAK” мають всі шанси, щоб в наступних матчах покращити свої позиції в чемпіонаті. Натомість колектив “ХІТ-2” здивував і далеко не з кращої сторони. Важко сказати, чого не вистачило підопічним Листопада, адже в складі багато юних та дуже перспективних гравців, правда, це поки не дає бажаного результату.»

 

Видео-обзор матча «DITAK» 3-6 «ХИТ-2»:

 

Фото: ФФзК, http://futsalkiev.com/

 

Яндекс.Метрика