Новини

“ХІТ” – “АВРОРА”: СТОЛИЧНЕ ДЕРБІ НА СТАРТІ НОВОГО СЕЗОНУ 24/25!

Після яскравого виступу збірної України на чемпіонаті світу 2024 в Узбекистані, футзальні команди та вболівальники готуються до старту нового чемпіонату в Екстра-лізі. Найближчого уїк-енду відбудуться матчі 1-го туру нового сезону 2024/2025, який розпочнеться у п’ятницю, 11 жовтня, у Львові та Івано-Франківську. А прикрасою стартового туру стане столичне дербі “ХІТ” – “Аврора”, яке пройде у спорткомплексі “ЦСК ЗСУ” у суботу, 12 жовтня. Стартовий свисток запланований на 13:00.

В минулому сехоні “ХІТ” вдруге здобув чемпіонське звання, але не зміг виграти Кубок України. А ось “Аврора” дійшла до фіналу кубкового турніру, де поступилася в додатковий час “Урагану”. В регулярному чемпіонаті Ектра-ліги команда Євгена Задорожного була третьою, а на стадії 1/4-ої фіналу плей-офф двічі програла SkyUp Futsal (3:4, 4:7) та припинила боротьбу за комплекти нагород.

У нинішнє міжсозоння “ХІТ” та “Аврора” провели контрольний матч без своїх збірників, і тоді наша команда (програючи по ходу гри 0:2) зуміла на останній хвилині вирвати перемогу 3:2. Напередодні збірники обох команд повернулися до Києва після бронзового виступу на чемпіонаті світу, але чи зможуть вони взяти участь у суботній грі, будуть вирішувати тренерські штаби обох клубів напередодні поєдинку.

Нагадаємо, що в минулому сезоні дві з трьох очних зустрічей звершувалися внічию, а одного разу перемагав “ХІТ” – 2:2 (9 тур), 4:4 (18 тур), 4:3 (27 тур).

У суботу, 12 жовтня на всіх вболівальників чекає чергове столичне дербі, та й ще і на старті нового сезону! Запрошуємо всіх глядачів у спорткомплекс “ЦСК ЗСУ” на супер-матч Екстра-ліги “ХІТ” – “Аврора” – вхід вільний! Гра проводитиметься з урахуванням всіх вимог під час воєнного стану, а наш спорткомплекс має укриття на випадок повітряної тривоги. Готуємося до старту Екстра-ліги 2024/2025!

Яндекс.Метрика