Новини

ОЛЕГ ЛУК’ЯНЕНКО: «НАША ГРУПА ВАЖКА, АЛЕ ЦІКАВА»

Головний тренер ФК “ХІТ” Олег Лук’яненко прокоментував підсумки жеребкування Основного раунду Ліги Чемпіонів 24/25, в якому наша команда зіграє проти іспанської “Картахени”, бельгійського “Андерлехта” та польського “Рекорда”:

“На такому рівні слабких суперників немає, і це жеребкування показало, що ми потрапили в одну з найсильніших груп, якщо не найсильнішу. Ми вже у клубі поспілкувалися між собою, обговорили наших суперників і вважаємо, що група складна, але з неї у Елітний раунд виходять три команди, тож ми будемо серйозно готуватися і віддамо всі сили, щоб вийти в наступний етап.

Тепер по командам-суперницям. “Картахена” – це новачок Ліги чемпіонів, але на даний момент вона найсильніша команда Іспанії. А чемпіонат Іспанії, зрозуміло, один з найсильніших в Європі. Тому “Картахена” заслуговує на велику повагу. Гравці цієї команди грають у своїх збірних. Ми їх остерігаємося, але не боїмося.

Що стосується “Андерлехта”, то ми у минулому сезоні дивилися матч бельгійців проти португальського “Спортинга”. Вони і тоді показали дуже високий рівень, а в цьому сезоні ще підсилилися хорошими гравцями з Хорватії. З урахуванням того, що вони приймають нашу групу, буде дуже важко з господарями, адже буде підтримка трибун, можливі симпатії арбітрів у якихось епізодах. Тож, ми вважаємо бельгійців непростим та грізним суперником.

Щодо “Рекорда”, то по минулій Лізі чемпіонів нам знайомий польський футзал. Хоча у складі “Любави” було дуже багато легіонерів. Я слідкував за фінальною серією чемпіонату Польщі, скажу що “Рекорд” продемонстрував дуже потужну гру. У них у складі також є легіонери, є і українець – Тарас Королишин. Польський чемпіон грає в атакувальний футзал, вони не бояться обігрувати, грати один-в-один.

У підсумку – група наша непроста, група важка, але цікава. Я сподіваюся, що ми якнайкраще підготуємося до нового сезону, до старту нашого чемпіонату, і в хорошій формі підійдемо до Основного етапу чемпіонської ліги. Зробимо все можливе, щоб пробитися в Елітний раунд та виконати поставлене завдання президента нашого клуба” – підкреслив Олег Дмитрович.

Яндекс.Метрика