Новини

ФІНАЛЬНА СЕРІЯ. МАТЧ №2. “ХІТ” – “ЕНЕРГІЯ” – 2:2 (СЕРІЯ ПЕНАЛЬТІ 4-3)!

Перемагаємо у другому фінальному матчі Екстра-ліги 23/24!

Як і вчора основний час завершився внічию 2:2, але команди в екстра-таймі не забивали і гра дійшла до серії пенальті. Як і у першій грі львівʼяни відкрили рахунок (Андрій Цілик), а «ХІТ» був у ролі наздоганяючих. Наприкінці першої половини шедевральний гол створив Олександр Сухов – 1:1.

У другому таймі енергетики знову вийшли вперед завдяки Андрію Теряєву, проте наші перейшли на гру з пʼятим польовим і зрівняли рахунок – Олександр Педяш пробив з правого флангу, а мʼяч у сітку підправив Даниіл Абакшин.

Цікаво, що в серії пенальті не забили ті львівʼяни, які забили у грі – Теряєв та Цілик. Останній сейв зробив Сухов, який відбив ногою удар по центру від Андрія Цілика.

Рахунок у серії 2-0 на користь «ХІТа», і команди продовжать зʼясовувати стосунки за тиждень у Львові. Щоб захистити своє чемпіонське звання нам потрібна ще одна перемога!

Чемпіонат України з футзалу 23/24. Екстра-ліга. Фінальна серія (до трьох перемог). Матч №2.
09.06.2024. Київ, СК “ЦСК ЗСУ”. 13-00

“ХІТ” (Київ) – “Енергія” (Львів) – 2:2 (1:1, 2:2, 0:0 – додатковий час, 4:3 – серія пенальті)
Рахунок в серії – 2:0

Голи: О.Сухов (17), Д.Абакшин (39) – А.Цілик (5), А.Теряєв (37)
Серія пенальті: Сірий – 1:0, Пелех – 1:1, Чернявський – 2:1, Теряєв – 2:1 (воротар), Жук – 3:1, Квасній – 3:2, Педяш – 4:2, Легендзевич – 4:3, Мельник – 4:3 (воротар), Цілик – 4:3 (воротар)

“ХІТ”: Сухов – Сірий, Жук, Чернявський, Мельник – Абакшин, Шеремета, Подлюк, Педяш – Поночовний, Журба, Сметаненко, Горпинич – Кравець
Головний тренер – Олег Лук’яненко

“Енергія”: Войтович – Цілик, Квасній, Зварич, Легендзевич – Радевич, Теряєв, Пелех, Гураль – Кардаш, Кітор, Кузь, Марциняк.
Головний тренер – Валерій Легчанов

Попередження: Мельник (9), Шеремета (43) — Зварич (9), Цілик (28), Войтович (49).

Арбітри: Куций Д. (Харків); Швець А. (Харків); Духан А. (Луганська обл.)
Делегат: Кравченко Ю.
Спостерігач арбітражу: Банасько О. (Фастів)
Хронометрист: Шевер В. (Київ)

Яндекс.Метрика