Новини

МАТЧ-ВІДПОВІДЬ 1/4 ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ «ХІТ» – «SKYUP FUTSAL»: ГРАЄМО О 17-00

Поки терористична російська федерація продовжує обстріл України – ми тримаємося! Тримаємося, допомагаємо Силам оборони України та показуємо, що ми сильні.

У суботу, 30 березня заплановані чвертьфінальні матчі-відпопіді кубка України 23/24, і один учасник “Фіналу чотирьох” вже відомий. Через припинення участі в цьому сезоні “Рятувальника” (гравці є діючими співробітниками ДСНС України і були переведені у стан повної бойової готовності) у півфінал достроково вийшов “Ураган”. В інших парах “Аврора” прийме першолігову “Суху Балку” (перший матч 2-2), “Кардинал-Рівне” зіграє з львівським “in.IT” (перша гра 4-3), а останню перепустку в півфінал розіграють наш “ХІТ” та “SkyUp Futsal”.

Перший поєдинок у спорткомплексі “Gimmaxx” завершився мінімальною перевагою нашої команди з рахунком 2:1. У “ХІТа” тоді геніальний матч видав Олександр Сметаненко, який відзначився дублем. А у авіаторів на останніх секундах розмочив рахунок Микита Тищенко.

Матч-відповідь “ХІТ” – “SkyUp Futsal” пройде у суботу, 30 березня, у спорткомплексі “ЦСК ЗСУ”. Запланований початок гри – 17:00. Чекаємо на безкомпромісну та яскраву зустріч двох столичних команд, а переможець двоматчевого протистояння отримає перепустку у “Фінал чотирьох” Кубка України 2023/2024! Готуємося вболівати за “ХІТ”!

Яндекс.Метрика