Новини

«SKYUP FUTSAL» – «ХІТ» – 2:7. ПЕРЕМОГА У ПЕРЕНЕСЕНІЙ ГРІ

У перенесеному матчі 13-го туру переграли у столичному дербі «SkyUp Futsal» 7:2!

Микола Кібиш відкрив рахунок за авіаторів, а наші ніяк не могли розпечатати ворота Володимира Удовиченка. І ближче до перерви хлопців Олега Лукʼяненка нарешті прорвало – протягом трьох хвилин «ХІТ» забив тричі. Спочатку після прострілу Даниіла Абакшина мʼяч влучив у Євгена Смоловика та влетів у сітку; згодом після передачі Ігоря Чернявського відзначився Володимир Поночовний; а ще за хвилину Поночовний вже був асистентом, а красивий гол у девʼятку провів Євген Сірий.

По перерві господарі скоротили відстань – після кутового забив Владислав Корнєв. Але «ХІТ» відповів ще чотирма голами. На 32-й хвилині відзначився Євгеній Жук після пасу Чернявського, через пару атак забив Абакшин після красивої комбінації за участі Олександра Педяша та Романа Горпинича – 5:2!
Надалі у порожні ворота поцілив наш кіпер Олександр Сухов, а крапку у грі неймовірно красивим ударом через півмайданчику поставив Артур Подлюк!

7:2 – «ХІТ» набирає в турнірній таблиці 49 очок, а вже завтра вирушає у Львів. В суботу, 2 березня о 16:00 граємо проти команди «in.IT».

Яндекс.Метрика