Новини

21 ТУР: «СОКІЛ» – «ХІТ». ГРАЄМО НА ВИЇЗДІ

Цього тижня наша команда встигла стартувати у новому розіграші Кубка України з футзалу, а вже у неділю, 11 лютого, проведе матч 21-го туру VBET Екстра-ліги 23/24 проти хмельницького «Сокола». Через дискваліфікацію домашньої арени у Хмельницькому поєдинок між «Соколом» та «ХІТом» пройде у спорткомплексі містечка Здолбунів, що у Ріненській області.

Перед цим туром «ХІТ» продовжує посідати другу сходинку чемпіонату, маючи 43 очки. У соколів наразі четверте місце, а в активі 27 набраних очок (щоправда на три проведених поєдинки менше).

У цьому сезоні «Сокіл» та «ХІТ» вже зустрічалися між собою в чемпіонаті – в межах 3-го туру на початку вересня команди грали в Хмельницькому і тоді була зафіксована нічия 2:2. У господарів забивали Костянтин Абзалов та Данііл Чижик; у столичних відзначився Даниіл Абакшин, а Микола Сохорук зрізав мʼяч у власні ворота після прострілу з ауту Руслана Шеремети.

А ось зустріч 11-го туру, яка повинна була пройти у Києві 25 листопада, була перенесена через участь «ХІТа» в Елітному раунді Ліги чемпіонів, і цей поєдинок буде зіграний в один з резервних днів у березні або квітні.

Тож, чекаємо на матч 21-го туру «Сокіл» – «ХІТ», дивимося трансляцію та вболіваємо разом за наших хлопців! Слава ЗСУ!

Яндекс.Метрика