Новини

20 ТУР: «ХІТ» ПРИЙМАЄ «РЯТУВАЛЬНИК» У СУБОТУ

Цього тижня «ХІТ» готується до матчу 20-го туру Екстра-ліги 23/24 проти «Рятувальника» – гра пройде найближчої суботи, 3 лютого, у спорткомплексі ЦСК ЗСУ. Запланований початок поєдинку – 14:00. 

Після впевненої гостьової перемоги над МСК «Харків» (8:1) наша команда продовжує посідати другу сходинку турнірної таблиці чемпіонату, набравши 40 очок. У івано-франківського «Урагана» наразі 49 очок, але на один зіграний матч більше.

«Рятувальник» залишається єдиною командою, яка в цьому сезоні ще не знала радощів перемоги. У сумчан після вісімнадцяти матчів лише чотири очки – чотири нічиї та чотирнадцять поразок. 

Але, як відомо, поранений звір двічі небезпечніший. 

У цьому сезоні «ХІТ» і «Рятувальник» вже грали між собою в межах регулярного чемпіонату – у 2-му турі наші перемогли 5:1 (Артур Подлюк-3, Ігор Чернявський, Олександр Педяш – Артур Подлюк-а.г.), а у 11-му турі забили на гол менше – 4:1 (Євгеній Жук, Ігор Чернявський, Олександр Педяш, Олександр Сметаненко – Олег Виставной).

Хлопці Ігоря Салівона беззаперечно бажають створити сенсацію і відібрати очки у чинних чемпіонів, тож цей поєдинок ми очікуємо із великим інтересом. Запрошуємо всіх наших вболівальників у спорткомплекс ЦСК ЗСУ, де у суботу гра обіцяє нам подарувати безкомпромісну боротьбу. Вболіваємо разом за столичних!

Яндекс.Метрика