Новини

19 ТУР: МСК «ХАРКІВ» ПРИЙМЕ «ХІТ»

Цього тижня наша команда готується до гостьового матчу 19-го туру VBET Екстра-ліги 23/24 проти МСК «Харків». Гра запланована на суботу, 27 січня на 13:00 і пройде у Сумах.

Наразі «ХІТ» посідає другу сходинку в турнірній таблиці, набравши 37 очок. Попереду нас «Ураган» (43), а позаду «Аврора» (34). Команда Станіслава Гончаренка розташувалася на шостій сходинці, маючи 21 заліковий бал.

Цього сезону «ХІТ» і МСК «Харків» зустрічалися двічі, і двічі перемагали столичні з однаковим рахунком – у першому турі нового чемпіонату в Сумах столичні перемогли 5-1 (Євгеній Жук-3; Ігор Чернявський; Артур Подлюк – Даніл Сиротенко), а у 10-му турі в Києві знову був зафіксований рахунок 5-1 на нашу користь (Олександр Педяш-2; Даниіл Абакшин; Сергій Журба; Володимир Поночовний – Давид Калашник).

Третя зустріч цих команд в сезоні відкриває третє коло регулярного чемпіонату Екстра-ліги 2023/2024, і це буде фінішна пряма до плей-офф. В інших матчах 19-го туру «Аврора» прийме «Кардинал-Рівне», «Рятувальник» зіграє проти «in.IT», «Сокіл» чекає у гості «SkyUp Futsal», а у Львові пройде енергетичне дербі «Енергія» – «Ураган». Додамо, що у четвер, 25 січня, у Івано-Франківську відбудеться перенесена гра 10 туру «Ураган» – «Енергія».

Яндекс.Метрика