Новини

18 ТУР: “АВРОРА” – “ХІТ”. ДЕРБІ У СУБОТУ!

У суботу, 20 січня, заплановані матчі 18-го туру VBET Екстра-ліги 23/24, в якому увага столичних вболівальників буде прикута до чергового київського дербі – “Аврора” та “ХІТ” зіграють у спорткомплексі “ЦСК ЗСУ”! Стартовий свисток – о 13:00 (якщо не буде повітряної тривоги).

Наразі ці команди посідають верхні місця турнірної таблиці чемпіонату, переслідуючи “Ураган”. Наш “ХІТ” на другій сходинці (36 очок), “Аврора” на третьому місці (33 очки). Лідер ліги івано-франківський “Ураган” перед 18 туром має в активі 40 набраних балів.

Цього сезону “ХІТ” і “Аврора” вже зустрічалися між собою. Було це у поєдинку 9-го туру на початку листопада минулого року. Тоді гра завершилася нічиєю 2:2, а рятівний гол Даниіл Абакшин провів у ворота новачків Екстра-ліги із сиреною. Окрім Даниіла у наших відзначився Андрій Мельник, у “Аврори” двічі забив Ростислав Семенченко.

Чергове столичне дербі обіцяє яскраву боротьбу, і в цьому двобої кожній команді є що доводити одна одній. З нетерпінням чекаємо поєдинку 18 туру Екстра-ліги “Аврора” – “ХІТ”, а трансляція матчу буде доступна на офіційному сайті ФК ХІТ та Ютуб-каналі АФУ.

Яндекс.Метрика