Новини

16 ТУР VBET ЕКСТРА-ЛІГИ. «КАРДИНАЛ-РІВНЕ» – «ХІТ» – 0:5

«ХІТ» здобув впевнену суху перемогу в матчі 16-го туру Екстра-ліги 23/24 над «Кардиналом-Рівне» 5:0.

На хід гри вплинув епізод на 7-ій хвилині, коли Олександр Басич зупинив рукою м’яч, який летів у порожні ворота після удару Євгена Сірого – і це було вилучення гравця господарів та пенальті. Точку впевнено реалізував Євгеній Жук – 0:1.

А у другому таймі наші вже оформили розгром. Спочатку Ігор Чернявський провів красивий гол у дев’ятку після подачі кутового від Володимира Поночовного; а за хвилину Сергій Журба майстерно відправив м’яч поміж ніг голкіперу і рахунок став 3:0 на нашу користь.

На 33-ій хвилині Жук оформив дубль, а крапку поставив Даниіл Абакшин, який поцілив у порожні ворота після пасу Артура Подлюка. Вітаємо Артура із поверненням у гру після відновлення від травми, а всю команду з перемогою «на нуль».

«ХІТ» після 16-го туру набрав 33 очки в турнірній таблиці та продовжує переслідувати «Ураган», який сьогодні переміг «Рятувальник» 7:2. У неділю, 14 січня, в межах 17-го туру Екстра-ліги приймаємо в Києві львівську «Енергію».

Чемпіонат України з футзалу. VBET Екстра-ліга 2023/2024
Регулярний чемпіонат, 16 тур
09.01.2024. м.Рівне, СК «ДЮСШ-4»

«Кардинал-Рівне» – «ХІТ» – 0:5 (0:1)
Голи:
Жук (8′-пен.; 33′), Чернявський (23′), Журба (24′), Абакшин (36′)
Вилучення: Басич (7′) – гра рукою

«Кардинал-Рівне»: Бакінський (Рафальський, 37) – Басич, Кравчук, Горпинич, Ланко – Малиновський, Скибчик, Кручок, Волянюк – Сорокін, Парфенюк, Тютюрай
Запас: Дяченко.
Граючий тренер – Євген Ланко

«ХІТ»: Сухов – Жук, Чернявський, Поночовний, Сірий – Журба(К), Педяш, Шеремета, Абакшин – Мельник – Подлюк, Ліфер
Запас: Кравець, Сметаненко
Головний тренер – Олег Лук‘яненко

«Кардинал-Рівне»: Дяченко (Бакінський, 30) – Басич, Кравчук, Горпинич, Кравчук – Малиновський, Скибчик, Сорокін, Волянюк – Кручок
Запас: Рафальський, Парфенюк, Тютюрай
Граючий тренер – Євген Ланко


Яндекс.Метрика