Новини

“ХІТ” 2-2 “ПАЛЬМА”: НІЧИЯ З ЧИННИМ ПЕРЕМОЖЦЕМ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ!

ХІТ провів заключний матч елітного раунду Ліги чемпіонів. Для виходу до Фіналу чотирьох нам потрібно було виконати архіскладне завдання – обіграти іспанську «Пальму Футзал», діючого переможця турніру, з перевагою мінімум у два м’ячі. Та ще й на майданчику суперників.

Іспанці агресивно розпочали зустріч та діяли першим номером. Біля воріт ХІТа була постійна напруга, але українці самовіддано відбивали атаки суперників. Перший по-справжньому гольовий момент не реалізував Гордільйо, який влучив у стійку воріт Сухова.

Кияни відповідали своїми контр-випадами, а один із них став результативним. Педяш з правого флангу зробив діагональ на дальню стійку і Абакшин переправив м’яч у ворота – 0:1! Іспанці продовжили нагнітати, але нащі пішли на перерву із мінімальною перевагою.

У другому таймі іспанці двома голами переламали перебіг зустрічі. Спочатку Гордільо з близької відстані переграв Сухова, а потім Оледгобад точно пробив у дальній кут.

Українці стали сміливіше йти в атаку і команди обмінювалися випадами. В іспанців вони були гострішими, але й футболісти ХІТа створювали перспективні ситуації. За 4 хвилини до фінальної сирени кияни почали атакувати із п’ятим польовим, роль якого виконував Журба. І ХІТ зумів зрівняти результат. Після довгої передачі Сухова Шеремета перевів м’яч на Поночовного, який пробив точно під поперечину. А на останній хвилині відправити м’яч у ворота міг Журба, але свою команду врятував Луан Мюллер.

Нічийний результат вивів до Фіналу чотирьох Ліги чемпіонів «Пальму Футзал». А наші хлопці продемонстрували характер і залишають турнір із високо піднятою головою.

Ліга чемпіонів. Елітний раунд. Група D. Тур №3

«ХІТ» (Київ, Україна) – «Пальма Футзал» (Майорка, Іспанія) – 2:2
Голи: Д.Абакшин (14), В.Поночовний (38) – Гордільо (24), Оледгобад (26)
Попередження: Бруно Гомес (32) – Шеремета (15), Чернявський (17), Жук (39)

ХІТ: Сухов – Журба (К), Шеремета, Педяш, Абакшин – Ліфер, Сметаненко, Мельник, Подлюк, Жук, Поночовний, Чернявський, Сірий – Кравець

«Пальма Футзал»: Луан Мюллер, Шагінья, Рівільос, Фабіньо, Ромуло, Лоуренсо, Клебер, Оледгобад, Бруно Гомес, Моріо, Гордільо, Дос Сантос, Агапур, Баррон

Арбітри: Габор Ковач (Угорщина), Мігел Каштілью (Португалія)

Арена «Палау Мунісіпаль д’Еспортс де Сон-Мош» (Пальма-де-Мальорка, Іспанія)

Текст: sport.ua

Яндекс.Метрика