Новини

ПЕРЕНЕСЕНИЙ МАТЧ 8 ТУРУ “ЕНЕРГІЯ” – “ХІТ” – 2:6

У перенесеному матчі 8-го туру перемагаємо у Львові «Енергію» 6:2 та виходимо на перше місце регулярного чемпіонату VBET Екстра-ліги 23/24!

Вже на першій хвилині зустрічі Даниіл Абакшин «обікрав» Тараса Кузя, а Олександр Педяш відкрив рахунок. В середині першого тайму Ігор Чернявський після пасу Євгенія Жука подвоїв перевагу наших, проте господарі один гол відіграли після суматохи біля наших воріт, в результаті якої Олександр Сухов влучив мʼячем у Андрія Мельника. Але за сім секунд до перерви Педяш після передачі Руслана Шеремети оформив дубль – 1:3.

У другому таймі Даниіл Абакшин скористався пасом Сергія Журби і збільшив перевагу столичних, а пізніше Абакшин влучив у порожні ворота енергетиків, які перейшли на гру з пʼятим польовим – 1:5. Михайло Зварич забив у грі «5 на 4», але на останній хвилині поєдинку Олександр Сухов влучив у порожні ворота і встановив остаточний рахунок – 6:2 на користь «ХІТа».

Набираємо 24 залікові бали в чемпіонаті та піднімаємося на першу сходинку в турнірній таблиці. У неділю, 26 листопада, наша команда в доброму гуморі вирушить в Іспанію на матчі Елітного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА.

VBET Екстра-ліга 2023/2024. 8 тур (перенесена гра)
м.Львів. СК “Боско-Арена”, 22.11.2023; 13-00

“Енергія” (Львів) – “ХІТ” (Київ) – 2:6 (1:3)
Голи: Мельник (19 а-г), Зварич (36) – Педяш (1, 20), Чернявський (10), Абакшин (32, 35), Сухов (40)

“Енергія”: Войтович – Буньо, Зварич, Кузь, Марциняк, Цілик, Легендзевич, Радевич, Пелех, Теряєв, Квасній – Пітуля, Кітор, Гураль
Головний тренер – Валерій Легчанов

“ХІТ”: Сухов – Журба (К), Шеремета, Педяш, Абакшин – Сірий, Жук, Чернявський, Поночовний, Подлюк, Мельник, Ліфер, Сметаненко – Кравець
Головний тренер – Олег Лук’яненко

Попередження: Квасній (13) – Сухов (19)

Арбітри: Є.Гордієнко (Одеса), О.Плахов (Чернівці), А.Кузьмін (Львів)
Хронометрист: М.Орляк (Дрогобич)
Спостерігач: Ю.Веремчук (Рівне)
Делегат: О.Верещинська (Львів)

Яндекс.Метрика