Новини

«ХІТ» – «АВРОРА-CLUST»: КИЇВСЬКЕ ДЕРБІ ПРОЙДЕ У НЕДІЛЮ

Після повернення з Хорватії, де «ХІТ» виборов перепустку в Елітний раунд Ліги Чемпіонів, хлопці трохи відпочили, і у середу почали підготовку до матчу 9-го туру VBET Екстра-ліги, в якому на всіх вболівальників очікує столичне дербі «ХІТ» – «Аврора-Clust». Гра двох київських клубів пройде у неділю, 5 листопада, а стартовий свисток запланований на 13:00.

 


Наразі «ХІТ» та  «Аврора-Clust» знаходяться в трійці лідерів Чемпіонату України 23/24 – новачки Екстра-ліги посідають першу сходинку, набравши 19 очок після сімох проведених матчів. Стільки ж очок у івано-франківського «Урагана», але після восьми ігор. Наша команда на третій сходинці, маючи 14 очок після шести поєдинків. Як бачимо, у «Аврори» ще є один матч в запасі, а у «ХІТа» два. Відзначимо, що команди Євгена Задорожного та Олега Лукʼяненка єдині в лізі, які ще не знали гіркоти поразки в цьому сезоні. 

Звісно, особливу увагу привертає той факт, що у складах обох команд виступають гравці, які минулого сезону виступали за нинішніх суперників. Олександр Школьний, Влад Завертаний та Максим Літвінов виграли чемпіонство з «ХІТом» в минулому сезоні, а в літнє міжсезоння перейшли у стан новоствореного колективу. Також за  «Аврора-Clust» виступає Орест Боргун, який багато років був на провідних ролях в нашій команді. А ось Андрій Мельник в сезоні 2022/2023 виступав за «Clust», і поповнив склад «ХІТа», а кілька його екс-одноклубників тепер виступають за «Аврору». 

Тож, найближчими вихідними на нас очікує принципова зустріч двох київських колективів, які за своїм ростером та амбіціями ставлять максимальні завдання на нинішній сезон. А окрім столичного дербі, відзначимо і інші матчі 9 туру: 

Кардинал-Рівне – Енергія

Сокіл – Ураган

SkyUp Futsal – Рятувальник 

in.IT – МСК Харків

ХІТ –  Аврора-Clust

Яндекс.Метрика