Новини

5 ТУР. «IN.IT» – «ХІТ»: ГОТУЄМОСЯ ДО ВИЇЗДУ У ЛЬВІВ

Найближчого уїк-енду заплановані матчі 5-го туру VBET Екстра-ліги 23/24, після яких у чемпіонаті знову буде пауза на міжнародні матчі. «ХІТ» цього тижня готується до виїзду у Львів, де у суботу, 30 вересня, зіграє проти «in.IT».
Після перемоги нашої команди над «SkyUp Futsal» з рахунком 5:1, ми продовжуємо лідирувати в турнірній таблиці. Наразі маємо 10 очок та різницю забитих пропущених мʼячів 17-5.

Львівська команда на восьмій сходинці, маючи після чотирьох матчів один набраний бал (гостьова нічия 1:1 з «Рятувальником»). В попередньому, четвертому турі, «in.IT» зазнав нищівної поразки в Івано-Франківську від «Урагана» з рахунком 1:9. На даний момент це найбільший рахунок, зафіксований у поточному чемпіонаті.

У минулому сезоні 2022/2023 «ХІТ» двічі переграв львівських айтішників – 4:2 в Києві (Євгеній Жук-3, Олександр Педяш – Павло Стегніцький, Володимир Гриник) та 5:0 у Львові (Євгеній Жук-2, Владислав Завертаний, Олександр Сметаненко, Артур Подлюк).

Нова зустріч пройде на майданчику львівської «Боско-Арени» у суботу 30 вересня. Стартовий свисток запланований на 16-00. Відзначимо, що одразу після цього матчу збірники «ХІТа» вирушать у табір Національної команди України з футзалу та будуть готуватися до спарених матчів відбору до чемпіонату світу 2024 проти Сербії (6 та 11 жовтня).

Чемпіонат України з футзалу 2023/2024
VBET Екстра-ліга, регулярний чемпіонат
5 тур (29-30.09.2023)

in.IT vs ХІТ
МСК Харків vs Ураган
Рятувальник vs Aurora-Clust
Сокіл vs Енергія
SkyUp Futsal vs Кардинал-Рівне

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика