Новини

VBET ЕКСТРА-ЛІГА: У НОВОМУ СЕЗОНІ ЗІГРАЮТЬ 10 КОМАНД

У Будинку футболу відбулась нарада керівників клубів VBET Екстра-ліги, в якій взяли участь представники десяти команд-учасниць майбутнього сезону: «ХІТ» (Київ), «Енергія» (Львів), «ін.ІТ» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Кардинал-Рівне» (Рівне), «Сокіл» (Хмельницький), МСК «Харків» (Харків), «Рятувальник» (Ромни), а також об’єднаної команди «Аврора-CLUST» (Київ) та новачка «SkyUp Futsal» (Київ).

У ході наради були погоджені умови участі команд у новому сезоні, а також визначені та погоджені формат та умови взаємодії клубів з АФУ та титульним партнером ліги – міжнародною компанією «VBET». Таким чином, головний чоловічий дивізіон українського футзалу у новому сезоні, так само як і у минулому, носитиме назву «VBET Екстра-ліга». Також учасники погодили обговорений раніше формат та систему розіграшу чемпіонату: три кола регулярного чемпіонату та стадії плей-оф для вісімки кращих команд.

Новий сезон стартує 17 серпня матчем за Суперкубок України, в якому зіграють чемпіон України «ХІТ» (Київ) та володар Кубку України «Кардинал-Рівне» (Рівне). Місто, у якому відбудеться поєдинок за Суперкубок України, стане відомо після відповідного тендеру. Базова дата першого туру нового чемпіонату – 26 серпня. Базова дата закінчення регулярного чемпіонату – 22 квітня. Базова дата початку стадії плей-оф – 3 травня. Чвертьфінальна стадія плей-оф триватиме до двох перемог однієї з команд. Півфінальна та фінальна стадії плей-оф триватимуть до трьох перемог однієї з команд. Так само до трьох перемог однієї з команд триватиме серія за третє місце. Якщо буде необхідність проведення п’яти матчів серії за чемпіонство, то вирішальна гра буде зіграна 22 червня.

У новому розіграші Кубку України замість «Фіналу восьми» повертається «Фінал чотирьох». Клуби VBET Екстра-ліги починатимуть боротьбу за Кубок України зі стадії 1/8 фіналу (базова дата перших матчів – 7 лютого). До цієї стадії будуть зіграні попередні та відбіркові раунди турніру. Сам «Фінал чотирьох» буде зіграний наприкінці квітня.

Жеребкування календаря нового чемпіонату заплановане на 26 липня.

Яндекс.Метрика