Новини

«ХІТ» – «УРАГАН»: БУДЕ БІЙ! БІЙ ЗА ЧЕМПІОНСТВО!

Наша боротьба за футзальне чемпіонство сезону 2022/2023 триває! Дякуючи героїчним діям Сил оборони України на фронті, в тилу ми маємо змогу продовжувати жити повноцінним життям, звісно, не забуваючи про допомогу нашим воїнам.

А найближчими вихідними, в суботу (27.05) та неділю (28.05) Київ прийматиме два супер-матчі чемпіонської серії VBET Екстра-ліги, в яких зійдуться наш «ХІТ» та івано-франківський «Ураган». Рахунок у фінальній серії рівний 1-1: у першій грі в Івано-Франківську «ХІТ» переміг в додатковий час 2:1, а у другій грі все вирішилося в серії пенальті, яку затягнули господарі завдяки сейвам голкіпера Юрія Савенка.

Тепер золота серія переїжджає у столицю, де може визначитися чемпіон нинішнього сезону – для цього потрібно здобути дві поспіль перемоги. Якщо після матчів в Києві рахунок буде рівним 2-2, то буде вирішальний п’ятий поєдинок в серії.

Обидва матчі в Києві пройдуть у нашому домашньому спорткомплексі – ЦСК ЗСУ (центрального спортивного клубу Збройних сил України), а запланований початок ігор – 13:00 (якщо не буде повітряної тривоги). Прямі трансляції золотих поєдинків дивіться на сайті ФК ХІТ або на Youtube-каналі Асоціації футзалу України. А поки готуємося до запеклої боротьби на паркеті!

Яндекс.Метрика