Новини

ПІВФІНАЛ VBET ЕКСТРА-ЛІГИ: «ХІТ» ЧЕКАЄ У ГОСТІ «ЕНЕРГІЮ»

Найближчими вихідними стартують півфінальні серії плей-офф VBET Екстра-ліги 22/23, в яких наш «ХІТ» заграє проти львівської «Енергії», а «Кардинал-Рівнестандарт» протистоятиме «Урагану».

Серії стартують у Києві та Івано-Франківську і будуть тривати до трьох перемог однієї з команд.

У столиці «ХІТ» та «Енергія» зіграють у суботу, 6 травня, першу гру серії. А поєдинок №2 відбудеться у неділю, 7 травня. Запланований початок обох зустрічей – 13:30 (якщо не буде повітряної тривоги). На час дії воєнного стану матчі проходять без глядачів. Потім наша серія переїде у Львів, а інша у Рівне.

Нагадаємо, що цього сезону кияни та львів’яни двічі зустрічалися між собою у регулярному чемпіонаті – і двічі матчі завершувалися внічию 2:2. У Львові відзначалися Андрій Цілик, Тарас Кузь – Олександр Школьний, Ігор Чернявський, а у Києві Сергій Журба, Олександр Педяш – Михайло Зварич, Мар’ян Пелех.

Але тепер це буде нова історія – матчі на вибування, в яких будь-яка помилка може стати фатальною. Після трьох перемог переможці серій крокують у фінал Екстра-ліги, де розіграють чемпіонське звання сезону 2022/2023.

Яндекс.Метрика