Новини

«ХІТ» – «СОКІЛ»: У СУБОТУ ПРОДОВЖУЄМО ГРАТИ У ПЛЕЙ-ОФФ

Найближчим уїк-ендом заплановані повторні матчі чвертьфінальних серій плей-офф VBET Екстра-ліги 22/23 – у п’ятницю, 21 квітня, «Енергія» прийме МСК «Харків» (рахунок у серії 1-0), а у суботу відбудуться ще три поєдинки – наш «ХІТ» чекає у гості «Сокіл» (рахунок у серії 1-0), «Ураган» в Івано-Франківську спробує реабілітуватися у зустрічі з «Рятувальником» (рахунок у серії 0-1), а «CLUST» в Києві зіграє проти «Кардинала-Рівнестандарт» (рахунок у серії 0-1).

Запланований початок матчу «ХІТ» – «Сокіл» – 13:30 (якщо не втрутиться повітряна тривога), а сама чвертьфінальна серія триває до двох перемог однієї з команд. Після поразки у Хмельницькому 2-7, соколам вкрай потрібна перемога, щоб перевести серію у третій, вирішальний матч. Нашій же команді, звісно, потрібна будь-яка перемога (в основний час, в додатковий або в серії пенальті), щоб пройти у півфінал Екстра-ліги.

На жаль, воєнний стан забороняє присутність глядачів на трибунах, тому дивіться пряму трансляція поєдинку «ХІТ» – «Сокіл» на нашому сайті, або на Ютуб-каналі АФУ. Вболіваємо за «ХІТ» разом!

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика