Новини

«ХІТ» – «СОКІЛ»: ГОТУЄМОСЯ ДО ЗУСТРІЧІ З ХМЕЛЬНИЧАНАМИ

Цього тижня «ХІТ» готується до матчу 23-го туру VBET Екстра-ліги 22/23, в якому найближчої суботи прийме в Києві хмельницький «Сокіл». Наша команда повернулася з Рівного, де провела два матчі проти «Кардинала-Рівнестандарт» (5-5 та 5-0), у понеділок отримала вихідний, а у вівторок вже розпочала повноцінну підготовку до зустрічі проти соколів.

Ми вже повідомляли, що після вояжу в Рівне «ХІТ» достроково посів першу сходинку в групі «Центр», набравши 46 очок. У плей-офф наші зіграють проти четвертої команди групи «Захід», і на цій позиції наразі знаходяться хмельницькі футзалісти. Але все може змінитися – відставання від «Кардинала» сім очок при одній грі в запасі; а відрив від «in.IT» три очки, але у львів’ян на два зіграних матчі більше.

У нинішньому воєнному сезоні «ХІТ» і «Сокіл» вже зустрічалися між собою. Це був матч 3-го туру ІІ етапу, який пройшов у Хмельницькому 1 лютого. Столичні без проблем переграли суперників з рахунком 5-0. У наших дублем відзначився Олександр Педяш, і по голу провели Ігор Чернявський, Володимир Поночовний та Сергій Журба. А ще та гра запам’яталася вилученням Олександра Сухова, проте його тезка Кравець не дозволив розпечатати наші ворота.

Наш клуб організує пряму трансляцію матчу «ХІТ» – «Сокіл», а у п’ятницю в районі одинадцятої години ранку ми оголосимо наш традиційний конкурс прогнозистів – «Вгадай рахунок матчу – забери приз». Тож, дочекайтеся, а команди поки готуються до цієї зустрічі.

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика